Főoldal / Tematikák / Smink / Divatos smink esküvőre

Divatos smink esküvőre

A tavasz és a nyár az esküvői főszezonnak számít. Aki most készül esküvőre, annak ajánlunk egy divatos, de mégis visszafogott, ünnepi sminket.

Keiko Lynn-nel már találkozhattatok a Facebook oldalunkon is. A sminkes lány blogjában rengeteg klassz ötletet találtok mind a sminkek, mind a ruhák terén. A következő ötlet is Keiko-tól származik.

A gyöngyházas szemhéjpúdernek köszönhetően egy nőies, alkalmi smink, melyet a tusvonallal és a rúzzsal tovább tudunk variálni. Részletes leírást Keiko-nál találtak, mi ezúttal csak a főbb lépéseket mutatjuk meg:

1. Első lépés a tökéletes alapozás, melynek köszönhetően tartós lesz a smink és nem kell igazgatnod a mosdóban.

2. Vigyünk fel egy gyöngyházfényű szemhéjpúdert, ami megadja az alapot.

3. A következő lépésben jöhet egy természetes tónusú csillogó púder.

4. Árnyékolásként használjunk egy sötétebb árnyalatú festéket, melyet a szemöldökcsont alá, és kicsit a csontra is felviszünk. Figyeljünk arra, hogy a szemzugba ne kerüljön a sötét tónusból, inkább kifelé vigyük a festéket.

5. Ezután jöhet a Keiko-ra oly jellemző tusvonal, mely karaktert arcunknak, majd szempillaspirállal fejezzük be.

6. A szemöldök formázását szemöldökceruzával vagy egy ferde kis ecsettel oldhatjuk meg a legkönnyebben. Vizezzük be, és használjunk a szemöldökünknél pár árnyalattal sötétebb szemhéjpúdert a színezéshez.

7. A pirosító árnyalata egy mattos, rózsás árnyalat legyen, hogy illeszkedjen a szemhéjpúderunkhoz.

8. Végül jöhetnek az ajkak! Fontos a megfelelő alap, hogy hosszan tartó színt kapjunk. Lealapozhatjuk ajkainkat, de használhatunk fixáló termékeket is.

9. Utolsó lépésként vigyük fel ecsettel az élénk, de matt rúzst, ami harmonizál a gyöngyházas szemhéjpúderrel és a pirosítóval is.

Amikre szükséged lesz:

Mádara Sun flower színezett hidratáló arcápoló fluid  Artdeco High Definition kompakt púder-3  Zuii Organic Bio arcpirosító Peach  Artdeco Lifting szájrúzs alapozó  Zuii Organic Bio rúzs Butterscotch

Bellapierre szemhéjpúder Snowflake  Bellapierre szemhéjpúder Cocoa  Artdeco Mineral préselt szemhéjpúder  Artdeco Ecsetes szemkontúrtus-01  Bellapierre szemöldökceruza Cocoa Brown

Képek forrása: Keiko Lynn
Mihály Viktória

Kommentek

Szólj hozzá te is!