Főoldal / Tematikák / Smink / Színpompás ősz – 2018 őszének sminktrendje

Színpompás ősz – 2018 őszének sminktrendje

Sminktrendek jönnek-mennek; vannak a klasszikus, megunhatatlan technikák, a nagy újítások, a reggelek gyors megmentői és természetesen azok, amiket Te, kedves olvasó is előszeretettel alkalmazol az év bármely szakában. Viszont ha nőből vagy, ízig-vérig nőből, Te is szeretsz képben lenni az éppen aktuális sminkdivattal függetlenül attól, hogy vannak-e jól bevált technikáid vagy sem. Olvass tovább, hiszen eláruljuk, hogy 2018 őszén milyen sminkekkel nem foghatsz mellé.

2018 őszének sminktrendje

Füstös szemek

Egyike azoknak a sminktrendeknek, melyek évről-évre visszaköszönnek a divatban. A nemzetközi kifutók nagy kedvence, de nem kell modellnek lenned ahhoz, hogy neked is jól álljon. Lehetsz a végzet asszonya vagy éppen rock díva, egy hangsúlyos szürke-fekete kombó a szemedre és máris igéző tekinteted lesz. A füstös szemek tökéletes kiegészítői lesznek egy trendi őszi outfitnek, de nyugodtan elengedheted a fantáziádat, hiszen nem kell feltétlen csak szürke-fekete színekben gondolkoznod…

Kedvenceink:

Vörös ajkak

A vörös, bordó, burgundi vagy éppen barnás tónusú rúzsok az ősz favoritjai. Egyre figyelj: mindig a bőrtípusodnak megfelelő árnyalatot válassz, tehát ha világosabb a bőröd, akkor keress hidegebb árnyalatokat, ha pedig meleg tónusú, akkor érdemes igazi őszi színeket használnod. Ne felejts el szájkontúrceruzát használni a még tökéletesebb végeredményért. Egy jó rúzs öltöztet, így ha csak egy sminkcuccot vennél idén ősszel, az mindenképp egy trendi színű rúzs legyen!

Kedvenceink:

Csillogó részletek

Mivel is lehetne jobban feldobni egy ködös, esős őszi reggelt, mint egy kis csillogással? A kevesebb néha több elvét szem előtt tartva, idén ősszel ne hagyd csillogó vagy metálfényű sminktermékeidet a fiók mélyén porosodni. Tudjuk, hogy legtöbben karácsony és szilveszter táján nyúltok az ilyen árnyalatú sminkcuccaitok után, de most minden napot igazi ünneppé varázsolhattok egy enyhe csillogással.

Kedvenceink:

Sárga szemhéjak

Ugyan a sárgát azonnal a nyár színeként azonosítjuk, amennyire a Nap színe, ugyanannyira az őszi faleveleké is. Egyaránt jól mutat hófehér és bronzos bőrön is, mi több a közérzetedre is jó hatással lehet.

Extra szempillák

Ha reggelente se időd, se kedved sminkeléssel bíbelődni, akkor sem kell lemondanod a tökéletesen trendi megjelenésről. Idén rendkívül divatosak lesznek a hosszú, hangsúlyos szempillák. A kifutókon például olyannyira trendinek számítanak az extrém pillák, hogy néha már a csomós hatású szempillaspirálokat idéző sminkeket láthatunk. Ha ennyire nem szeretnéd eltúlozni a dolgot, bőven elég az is, ha több rétegben viszed fel a szempillaspirált. És egy kis ráadás: idén visszatér a régi divat, az alsó szempillák erőteljes kifestése is.

Kedvenceink:

Neon színek

A 80-as évek inspirálta neon színek a szezon nagy visszatérői. Bár munkahelyre nem ajánljuk, de egy bulis hétvégén biztos minden szem rád szegeződik majd, ha rikító árnyalatú szemhéjpúderrel vagy ugyanilyen színes tussal emelnéd ki a szemed.

Kedvenceink:

Kommentek

Szólj hozzá te is!