Főoldal / Tematikák / Test és fürdő / 5 tipp a valódi spa hangulatért!

5 tipp a valódi spa hangulatért!

A borús őszi estéken nincs is jobb egy igazi, hamisítatlan spa hangulat közepette kiáztatni magunkból a munkanap stresszét, fáradalmait. Néhány apró trükkel te is megteremtheted a wellness hangulatot a fürdőszobádban, átalakítás és nagy beruházások nélkül is!,

spa

Akár a csempét és a padlót is megújíthatod!

Ha a csempéd-padlód korántsem ezt a hangulatot idézi, akár ezeket is teljesen újjávarázsolhatod felújítás nélkül. Ma már remek hatású csempematricák, dekorburkolatok közül válogathatsz, a padlót pedig beboríthatod természetes hatású fürdőszobaszőnyegekkel, sőt, akár te is készíthetsz parafadugókból ilyet, egy pihe-puha, süppedős kilépő pedig nemcsak szép, de kényeztető is.

Egy kis asztalka, szék vagy pad megváltoztatja az összhatást

A spa hangulathoz hozzátartozik egy-egy ülőalkalmatosság vagy kis asztalka, amelyen a különböző fürdőkellékek sorakoznak. Víztaszító lakkal, festékkel lefestve a fürdőszoba éke lehet!

spa

A törölközők dekorációk is!

Néhány törölköző hengerbe görgetve és egymásra helyezve igazi dekorációs elem. A fehér, bézs vagy halványzöld törölközők a legjobb választások a spa hangulat megteremtéséhez.

Üvegcsék minden mennyiségben

Az átlátszó, fedeles tartókba rendezett kellékek sorakozhatnak a kis asztalon, de a kád szélén, polcokon is. A vattapamacsok, sminkszivacsok, fültisztítók ráadásul higiénikusan is tárolhatók a lezárható üvegekben. A fürdősók, fürdőkristályok pedig még látványosak is az átlátszó tartókban. A fürdőolajokat is kiönthetjük, egy-egy belehelyezett gyógynövénnyel pedig különleges színfolttá varázsolhatjuk őket.

Ajánlataink:

Növények, kövek és a nyugalom kellékei

A magas páratartalmat kedvelő növények nagyot lendítenek a fürdőszoba kinézetén. Helyezzünk melléjük fehér kavicsokat, mécsestartókat, olajmécseseket. A szivacsokat, természetes szappanokat sorba rendezhetjük a kis asztalkán vagy a polcokon dekorációként. Akár vízinövényeket is beszerezhetünk, igazán jól mutatnak kis üvegekben, homokkal vagy kavicsokkal az alján.

Tipp:

Néhány látványos elemmel költséghatékonyan is spa hangulatot teremthetsz tehát bármilyen fürdőszobában – próbáld ki, és meglátod majd, mennyire más élmény lesz így fürdőzni egy fárasztó nap után!

Kommentek

Szólj hozzá te is!