Főoldal / Tematikák / Férfi / A 2018-as év a precízen vágott férfi frizuráké

A 2018-as év a precízen vágott férfi frizuráké

Tudjuk, hogy már szinte az év első felén túl is vagyunk, ám azt is, hogy sok férfi tavasz végén, nyár elején szánja rá magát a hajvágásra. Ehhez adunk most néhány tippet, ha nem csak egy egyszerű nyári frizurára vágynátok, hanem valami különlegességre, ami még trendi is.

férfi frizurák

Havas Jon-stílus

Havas Jonnak (Trónok harca), pontosabban az őt megformáló 31 éves Kit Haringtonnak hála újra divatba jött a hetvenes években már hódító kócos, bozontos, mégis ápolt hatást keltő frizura. A nemzetközi kifutókon is egyre gyakrabban látható frizurák lényege, hogy a mesterfodrászok belső lépcsőket vágnak a hajba, melytől még dúsabbnak látszik az. Néhány professzionális hajformázó termékkel és némi kézügyességgel pedig rásegíthetünk az összhatásra.

Textúrált frizurák

Egy precízen textúrált frizurával nemcsak a hajvolumen növelhető, de viselőjének is megkönnyíti a dolgát. Ha nem szeretsz reggelente a hajad állítgatásával sok időt eltölteni, ezt a frizurát imádni fogod. Különösen népszerűek az oldalt felborotvált stílusok, melyek a fejtetőn hagynak jól formázható hajat. Ezt hagyhatjuk csupán pár centivel hosszabbra, de lehet egészen feltűnően hosszúra formázni, nyilván ez időigényesebb is, de ezzel kísérletezgetni is lehet, például tüsis változattal.

Hajtetoválás

Kétségkívül még mindig az egyik legextrémebb és legmegosztóbb stílus a hajtetoválás, ami mind a hölgyek, mind pedig az urak körében hódít. Azt semmiképp nem javasoljuk, hogy nekiess otthon a hajnyíróval a séródnak, ha igazán jó végeredményt szeretnél, kérd szakember segítségét.

Barber

2018-ban igen népszerűek az úgynevezett „barber” (fodrász) stílusok is, ahol a klasszikusabban vágott frizurákat gyakran ötvözik egy jól fazonírozott szakállal. Mivel a szakáll amúgy is divat, kipróbálhatod, hogy milyen az, amikor ez a hajaddal is összhangban van.

Jólfésült cowboy

Ha vékonyszálú a hajad, akkor ehhez csak egy kicsit kell növesztened, de göndör fürtjeidhez is jól passzolhat. Minden arcformához ajánljuk, így ha végképp nem tudod, mit kérj a fodrászodtól, legyen ez idén az a hajtrend, amit Te is kipróbálsz.

Kedvenceink:

Kommentek

Szólj hozzá te is!