Főoldal / Tematikák / Smink / A Fendi új sminktrükkje fáradt szemek ellen

A Fendi új sminktrükkje fáradt szemek ellen

Nemcsak a tavaszi fáradtság miatt lehetnek sötétebb karikák a szemünk alatt, de egy átvirrasztott éjszaka vagy a huzamosabb időn át tartó munkahelyi túlórák is nyomot hagynak az arcunkon (és főleg a szemünk alatt). Ebben az esetben pedig reggelente egy jó korrektorra biztosan szükségünk lehet, ami amellett, hogy jól fed, nem csomósodik össze az apróbb szem alatti ráncokban sem.

fáradt szemek

A Fendi kitalált a fáradt szemekre egy szuper megoldást

A Fendi legfrissebb bemutatójára olyan look-ot álmodott meg, ami egyetemes megoldást jelenthet a szem alatti karikák problémájára. A legnagyobb nemzetközi modellek, mint Kaia Gerber, Bella és Gigi Hadid, Adwoa Aboah egy egyszerű, ám mégis nagyszerű sminkben vonultak végig a kifutón. És igen, bizony még a szupermodelleknek vannak karikái, de ezen a show-n fáradt szemeknek nyoma sem volt, ellenben friss és magával ragadó tekinteteket annál inkább lehetett látni.

Mi a trükk?

A sminkeket Peter Philips sminkmester készítette el a show-ra, a csillogó tekintetekhez pedig highlightert használt a lányok szemzugába. A hatás önmagáért beszél, a fényes festék kinyitja a tekintetet, és eltereli a figyelmet a szem alatti karikákról. Ha te is ilyen hatást szeretnél elérni, nincs másra szükséged, mint egy selyemfényű szemhéjfestékre vagy egy fehér szemceruzára.

Ajánlatunk:

Chanel Éclat Lumiére highlighter filc Beige Rosé 30

10 799 Ft

Tovább

Malu Wilz Luminizing Skin Highlighter púder - rózsaszín

10 198 Ft

Tovább

ZAO Ceruza 614 white - eyeliner

3 790 Ft

Tovább

Forrás: https://www.vogue.com/article/fendi-fall-2018-beauty-white-eye-liner-makeup-jetlag-cure

Kommentek

Szólj hozzá te is!