Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Ajándékötletek a beauty-színtérről

Ajándékötletek a beauty-színtérről

Ajándékötletek a beauty-színtérről

Most, hogy már csak nagyjából két hét van hátra a mindenki által várt nagy ünnepig, mindenkiben felmerül a kérdés: vajon minek örülnének igazán a számomra fontos emberek? Nos, ha valami, akkor a szépség univerzális.

Szerencsére lassan kimondhatjuk, hogy a kényszermegoldásból választott szépségápolási ajándékcsomagok ideje lejárt, azaz egyre ritkábban történik meg, hogy az emberek azért választanak egy-egy ímmel-ámmal összepakolt krémválogatást a boltok polcairól, mert nincs jobb ötletük arra vonatkozólag, hogy mivel lepjék meg például az anyósukat.

Manapság már a legnagyobb márkák igényesen és különböző személyiségtípusoknak megfelelően összeállított prémium pakkjai közül válogathatunk, ezzel is kifejezve az ajándékozott számára azt, hogy igenis tudjuk, hogy mire vágyik. Sőt, nem is kell, hogy kész kombinációkban gondolkodjunk, hiszen simán megtehetjük, hogy mi magunk szedjük össze a legmegfelelőbb termékeket, és utána élünk azzal az exkluzív díszcsomagolás lehetőségével (https://beauty.hu/exkluziv-csomagolas) is.

Persze azért néhány előzetes tipp segítheti a válogatást, ezért hoztunk néhány példát arra, miben érdemes gondolkodni, ha az ember szépséget és ápoltságot szeretne ajándékozni másoknak.

 

Férfiaknak

Persze adja magát, hogy a férfiaknak borotvát és ehhez kapcsolódó termékeket vásároljunk, de legyünk őszinték magunkhoz: mi örülnénk, ha valaki az egyik legkevésbé kedvelt, de szükséges tevékenységünket helyezné reflektorfénybe az ajándékválasztásnál? Mi inkább a kényeztetésre szavazunk, például egy arcápoló, balzsam vagy arcgél formájában.

Nőknek

Egy hölgynek parfümöt adni sokszor klisének tűnhet, de ha valami igazán különlegesre szavazunk, jól is elsülhet a dolog. Ha valami trendibbet választanánk, érdemes szétnézni az illóolajok között, hiszen mostanában nagy keletje van ezeknek is. Egy azonban biztos: a meglepetéseknek mindenki örül, ezért akár zsákbamacskára is szavazhatunk.

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!