Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / ASAP szépség

ASAP szépség

Ugyan a legtöbben minden évben megfogadjuk, hogy a következő alkalommal nem hagyunk mindent az utolsó pillanatra, az ünnepi készülődés valahogy mégis mindig kapkodásba torkollik. Nem törvényszerű, hogy emiatt ne a vágyott külsővel álljunk oda a fa mellé. Gyors tippek, gyors megoldások.

Gondolkodj előre!

 Igen, tudjuk, hogy mondani könnyű, de ha már a nagy sütés-főzés, sürgés-forgás előtt van némi időd arra, hogy elkészítsd az ünnepi sminkedet, nyert ügyed van. Nincs is más dolgod, mint fixálni a végeredményt. Egy áttetsző, speciális porpúder például fixálja az alapozót, míg egy spray képes akár egész napra tartóssá tenni a make-up-ot.

Malu Wilz Fixáló púder pamaccsal

5 749 Ft

Tovább

Fix and Fresh sminkfixáló spray

4 999 Ft

Tovább

Gondolkodj időhatákonyan!

Mindenképpen szeretted volna megmosni a hajadat még a nagy családi összejövetel előtt, de esélytelen, hogy ez még belefér? Kapj elő egy szárazsampont, amely azonnal tisztítja és felfrissíti a hajat. A gyors frizuratuningolásban egy hajformázó is segítségedre lehet, amellyel pillanatok alatt elkerülheted a lapos hatást.

got2b szárazsampon Fresh it up a dús hajért 200 ml

1 999 Ft

Tovább

Syoss szárazsampon Zsírosodás ellen 200 ml

1 699 Ft

1 072 Ft

Tovább

Remington CI8019 Keratin Protect Auto Curler hajformázó

40 590 Ft

22 290 Ft

Tovább

Gondolkodj kicsiben!

Nem véletlenül mondják, hogy a “kevesebb néha több”. Lehet, hogy első körben egy szemhéjpúderekkel tökéletesen kivitelezett füstös festést terveztél, de annyira kevés időd maradt, hogy kizárt tény, hogy ebből lesz valami. Ilyenkor érdemes megnyomni a képzeletbeli újratervezés gombot, és előkapni a jól bevált kontúrtrükköt. Egy jó tussal gyerekjáték megfesteni a tökéletes vonalakat, amelyekhez már csak egy tuti szájfény vagy rúzs szükséges, és máris indulhat a  nagy (karácsonyi) buli.

Chanel Écriture De Chanel szemhéjtus Noir 10

12 299 Ft

Tovább

Malu Wilz Super Fine szemhéjtus

5 799 Ft

Tovább

NOTE precision szemhéjtus

3 299 Ft

Tovább

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!