Főoldal / Egyéb / Beautytár – Mindig legyen!

Beautytár – Mindig legyen!

Fogadni mernénk, hogy mindenkinek akad néhány dolog, amelyből mindig akad legalább egy bontatlan darab a háztartásában.

Van, aki a mosószerből, más a szappanból vagy a konzervekből táraz be, míg a fürdőszobaszekrényben inkább krémeket és egyéb apróságokat gyűjtögetünk. Nyilván mindenkinél más a preferencia, de azért van, ami egyik női lakásból sem hiányozhat.

Sminklemosó

Röviden és tömören: mert az “épp elfogyott” nem lehet kifogás. Tudjuk, hogy ezt az esti lépést sokan hajlamosak kihagyni a rutinból, de a tapasztalatok azt mutatják, ez bizony könnyen megbosszulja magát. Nem, nem most, hanem évek múlva, amikor a bőr nedvességraktárai kiürülnek. Ugye, hogy egyszerűbb inkább feltölteni a készleteket.

Szempillaspirál

Ha semmire nincs időd indulás előtt, egy szempillaspirál beauty-életet menthet. Egyszerű megoldás, ami kis helyen is elfér, bontatlanul viszonylag sokáig bírja és mindössze 10 másodperc alatt letudható.

Szappan

Nem, nem a folyékony fajta, hanem az eredeti, tömbös verzió. Igazi multifunkciós szépségkellék, amely kézmosáshoz, tusfurdő helyet, arclemosáshoz, sőt néha még a ruhádon keltkezett folt tisztításához is segítségedre lehet.

Dezodor

Ezt talán nem is kell túlságosan magyaráznunk. Annyit talán hozzátennénk, hogy egy jó illatú deo szükség esetén a parfümöt is helyettesíti, ezért ha választani kell, melyikből legyen mindig plusz 1, mi erre szavazunk.

Sampon

Lehet, hogy nem mindig fér bele egy teljes frizurakészítés, de frissen mosott hajjal még senki nem lőtt bakot. Ahelyett, hogy vészmegoldásként, mondjuk, tusfürdőhöz nyúlunk, inkább samponraktározásra fel!

Kommentek

Szólj hozzá te is!