Főoldal / Tematikák / Arcápolás / Csak természetesen! – Natural Beauty szépségápolási csomag

Csak természetesen! – Natural Beauty szépségápolási csomag

A természetes szót manapság már számos értelemben használhatjuk, ha szépségápolásról esik szó, de számomra például ez jelenti azt, hogy bizonyos termékeket külön odafigyelés és nagyobb kihívások nélkül is bármikor, bárhol, kényelmesen – azaz természetesen használhatok.

termeszetesen

Amikor elstartolt a terméktesztelésre szánt hetem, még nem is sejtettem, hogy ennek mekkora jelentősége lesz. Egy átlagos hét napjain ugyanis egészen más időt szakítani arra, hogy az ember lánya körmöt lakkozzon, vagy esténként megtisztítsa az arcát, de ha valaki azt mondja, hogy egy 30 kilométeres teljesítménytúra után is kedvem lesz ahhoz, hogy a szépségemmel foglalkozzam, lehet, hogy egy héttel ezelőtt még kinevettem volna az illetőt. A Natural Beauty fantázianévre hallgató csomagnak azonban sikerült a lehetetlen: 7,5 órányi feszített túrázás és annak kiheverése közben is eszembe jutott, hogy ezeket a termékeket használjam, csak így, természetesen. És hogy melyek is ezek? Nézzük csak szépen sorjában!

JimJams Beauty ALOE VERA Habzó lemosó gél

JimJams Beauty ALOE VERA Habzó lemosó gél 150 ml

999 Ft

899 Ft

Tovább

Nos, egy már említett nehézségi fokozatú bevetés után nem csoda, ha az illető, jelen esetben én, már csak arra vágyik, hogy vanília illatba burkolva önmagát egy forró fürdőt vegyen, majd szó szerint lemoshassa arcáról az út porát, és ha új erőre kapva nem is, de legalább felfrissülve zuhanhasson bele az ágyába. Jelentem, arra a két percre, amelyet a habzó lemosóval történő szennyeződéseltávolítás megkíván, még ilyen körülmények között is volt energiám.

100%-osan megérte, hiszen tényleg tisztának és hidratáltnak éreztem tőle az arcomat, pedig egy kis benedvesítésen és némi habzásig dörzsölgetésen kívül nem kellett beletennem a projektbe energiát. A gél szépen és gyorsan habosodik, nem folyik bele az ember szemébe, és könnyen lemosható.

A jó illat már csak ráadás, arról nem is beszélve, hogy egy arctisztításhoz minimális mennyiség is elég.

JimJams Mini nedves smink/arclemosó kendő 10db/csom

199 Ft

Tovább

Malu Wilz Ajakrúzs/12.1

3 449 Ft

Tovább

Malu Wilz Mini körömlakk 25

1 880 Ft

Tovább

JimJams Mini nedves smink/arclemosó kendő

Bármilyen meglepő, a sminklemosó kendővel való legpozitívabb élményem is a már említett túrához, illetve az azt követő wellnesshez köthető. Személy szerint én alapvetően a micellás vízért rajongó sminklemosók táborát erősítem, de amikor a jól megérdemelt szaunázós délutánomra indultam, nyilvánvaló volt, hogy nem fogok magammal cipelni egy nemrég felbontott, tehát szinte teli palackot és a hozzá szükséges vattakorongot. Pakolás közben egyszerűen imádtam a tényt, hogy bedobhatom a táskámba a mini sminklemosó kendős pakkot is, amely nem csak kicsi, de praktikus is.

Malu Wilz ajakrúzs

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én egyszerűen imádom a nude rúzsokat. Gyakorlatilag szinte bármilyen napszakban, bármilyen outfittel jól mutatnak, és szinte mindenki természetesen tudja viselni. Ezen a héten egy 12.1-es árnyalatú verziót teszteltem, amelynek színe pont annyira világos, hogy minden előbb említett pozitívum igaz legyen. Mivel én elsősorban a matt rúzsokat kedvelem, ezért kipróbáltam mattító géllel és kompaktpúderes fixálással is – mindkét esetben működött. Látványos, de nem hivalkodó ajakszínező, amelyet UV védelme miatt nyáron is szívesen viselek majd.

Malu Wilz mini körömlakk

Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én kifejezetten szeretek körmöt lakkozni. Mivel viszonylag gyakran is csinálom ezt, nem kifejezetten rajongok azért, ha a száradásra túl sokáig kell várni. Éppen ezért szerettem meg a száradási idejével arányos gyorsasággal a Malu Wilz körömlakkját, ugyanis egy ujjon, két réteggel tesztelve is csak mindössze 3,5 perc kell a teljes száradáshoz. Oké, azért ennyi idő után nem kezdtem azonnal mosogatni vele, de az ujjlenyomataim már nem maradtak meg a frissen festett köröm felületén, tehát a fedőlakkos körnek elég gyorsan eljött az ideje. Bár egy kifejezetten világos árnyalattal, a 25-ös rózsaszínessel kísérleteztem, két rétegben már szépen, csíkmentesen fedett. Kis helyen, akár zsebben is elfér, és még egy hosszú hétvége után is volt kedvem körmöt lakkozni vele.

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!