Főoldal / Rovatok / Terméktesztek / Csempéssz színt a mindennapokba a Malu Wilz termékeivel

Csempéssz színt a mindennapokba a Malu Wilz termékeivel

Valahogy a rossz idő beköszöntével automatikusan száműzzük a színesebb ruhadarabjainkat, kiegészítőinket és sminkjeinket a mindennapokból, és helyettük a sötétebb, „ősziesebb” néha letisztultabb, egyszerűbb árnyalatok veszik át az uralmat megjelenésünk felett. Pedig senki nem kötelez minket arra, hogy az őszi levélhullással egy időben a színektől is megszabaduljunk. 

Örültem nagyon, mikor a Malu Wilz színes sminkcuccai kerültek a kezembe, hiszen mivel már régebb is teszteltem ebből a márkából termékeket, tudtam, hogy a minőség garantáltan együtt jár a márkanévvel, így bármit is kapok terméktesztelésre, az biztosan csak jó lehet.

Egy zöld szemceruzára és egy zöld szempillaspirálra esett a választásunk. A spiráltól kicsit megrémültem, hiszen bár imádok mindent, amivel kunkori vagy éppen dús pillákat varázsolhatok magamnak, a zölddel úgy voltam, hogy talán ez túl extravagáns, vad lesz a stílusomhoz. Tévedtem!

Olvassátok tapasztalataimat erről a két termékről

Malu Wilz Soft Eye Styler

Amit a termék ígér:
Precízen használható, satírozható tartós szemceruza, beépített hegyezővel a végén.

Nagyon finom a hegye, könnyen lehet vele bánni még azoknak is, akiknek „nem túl biztos a kezük”, ha szemceruza használatról van szó. Nem kell túlságosan hozzányomni a szemhéjhoz, hiszen nagyon jó textúrájú maga a festék a végén. Én pont egy nagyon szép zöldet próbáltam ki, de ezen kívül még számos más árnyalatú is van (szürke, lila, kék, fehér stb.), így mindenki megtalálhatja a szemszínéhez és sminkjéhez legjobban passzolót.

malu wilz szempillaspirál
A beépített hegyező a végén is szuper, hiszen bármikor bevethető, ha esetleg már tompább lenne a ceruza vége. Nem törik, nem maszatolódik, tartós, viszont könnyen eltávolítható. Millió módja van ennek a sminkeszközöknek a használatára is, tényleg csak a fantáziád és a rutinod szabhat határt majd annak, hogy hol s miképp használod. Egyaránt jól mutat a felső szemhéjon, a szempillák tövében alól, vagy éppen fent s lent is.

Malu Wilz Color Flash szempillaspirál

Amit a termék ígér:

A nyár, a napsütés és a hosszú, meleg esték egyik elengedhetetlen kelléke a nagyon színes smink viselete. Az új COLOR FLASH szempillaspirálok ehhez az izgalmas nyári stílushoz kínálnak lehetőséget. Gyakran egy szín, lehet az egy finom barna vagy szilva árnyalat, sokkal jobban kiemelik a szemet, mint a fekete. Egyetlen alkalmazással erőteljes színek és hosszantartó hatás érhető el, köszönhetően az intenzíven pigmentált textúrának.

Magam sem értem miért – beleértve engem is –, de a nők többsége idegenkedik a színes szempillaspiráloktól. Hogy miért? Az számomra is rejtély, pedig már jó pár éve alap beautytermék nálam a szempillaspirál, de még soha nem vetemedtem arra, hogy beszerezzek a klasszikus feketén túl egy színes darabot is. Azt kell, hogy mondjam rosszul tettem. A Malu Wilz színes szempillaspirálja pont olyanoknak való, mint én. Nem hivalkodó, nem „sok(k)”, és ami a legjobb, hogy nemcsak egy hétvégi buliba mutat jól, hanem a hétköznapokon is, mikor egy kis „színhez” támad kedvem.

Mára én lettem a legnagyobb rajongója ennek a terméknek, hiszen olyan lágy zöld árnyalatot ad a szempilláimnak, hogy az nem túlzottan szembetűnő, szabad szemmel alig észrevehető, de mégis kiemeli a szemeim és optikailag tuningot ad a színes sminkhez is.
Kompakt, apró formájának köszönhetően, nagyon jól fekszik a kézbe. A festék nem lesz darabos felvitel után, nem ragadnak össze tőle a pilláim és valóban – a leíráshoz hűen – dúsító hatást érhetünk el vele.
Ez is, akárcsak a szemceruza könnyedén eltávolítható. Én JimJams Beauty sminkeltávolító nedves kendőt használtam mindkettőhöz és tökéletesen lejött mindkettő.

Ha megtetszettek a termékek, itt tudjátok őket beszerezni:

Kommentek

Szólj hozzá te is!