Főoldal / Tematikák / Körömápolás / Dobd fel a szürke napokat! – Díszítőelemek körömre

Dobd fel a szürke napokat! – Díszítőelemek körömre

Egy jól kiválasztott körömdísz nemcsak mutatós kiegészítője lehet egy szép manikűrnek, de egyéniségünket, hangulatunkat is kifejezhetjük általa. Lehet elegáns, bohókás vagy éppen szolid, olyan díszítési technikát válasszunk, ami nem korlátoz minket mindennapi teendőinkben sem.

korodiszites

Lássuk, milyen módszerek közül választhatunk, ha szeretnénk feldobni egyszerű körömfestésünket:

Akryl

Ennek a festészetből átvett módszernek csupán képzeletünk szabhat határt, hiszen a vizes bázisú akril festékkel festőművész módjára árnyékolhatunk, moshatunk el színeket a tökéletes végeredmény érdekében. Egyaránt használható természetes, géles vagy porcelánkörmön is, az egyetlen fontos dolog csupán, hogy ezt a vízbázisú festéket nem szabad a köröm felszínére felkenni, mert lekopik. Ezeknek a tetejére mindenképp szükség van még egy átlátszó lezáró rétegre is.

Körömmatrica

A körömmatrica az a szuper találmány, ami megkönnyíti azok dolgát, akik szeretnének szép, mintás körmöket, de nincs hozzá elég türelmük vagy kézügyességük. A legváltozatosabb színekben és formákban kaphatóak és akár otthon is felhelyezhetőek bármikor. Műkörömre és természetes körömre is használhatóak ezek az öntapadós matricák. A tartósság érdekében top coat-tal vagy fényzselével fedjük le őket.

shutterstock_193999496

Pigment por

A pigment por jellemzője, hogy extra finom őrléssel készül, és egy manapság igen trendi metálfényű porral pedig szinte tökéletes tükörhatás érhető el a körmökön. Általában több színben kaphatóak, fedésükre pedig F&S Top Gel ajánlott, mely megőrzi a pigment por csillogó fényességét.

Strasszkő

Elegáns, kifinomult megjelenést kölcsönöz azon hölgyek számára, akik körmeiket strasszkövekkel díszítik. A kövek a természetes körmön, műkörmön és a láb körmein is varázslatosak. A strasszkövek színválasztéka gazdag, így az alkalomnak megfelelő kompozíciót lehet elérni a viselt ruhákkal, ékszerekkel, vagy egyéb kiegészítőkkel. A strasszkövek többféle méretben kaphatók és önálló díszítő anyagként is káprázatosak, de természetesen nagyon jól kombinálhatóak más dísztő anyagokkal is.

Kommentek

Szólj hozzá te is!