Főoldal / Tematikák / Smink / Egy női sminktáska rejtelmei

Egy női sminktáska rejtelmei

Vannak azok a semmilyen körülmény között otthon nem hagyható dolgok. Most azokra az alap sminkcuccokra gondolunk, amelyek nélkül jobb egy tapodtat sem tennünk a világban, mert ugye sose lehet tudni?! Sosem tudhatjuk például, hogy munkába menet, melyik reggel ázunk úgy bőrig, hogy emiatt vállalhatatlan lesz a sminkünk, ezt pedig muszáj korrigálni napközben. Nem tudhatjuk, hogy melyik nap szól a főnökünk egyik percről a másikra, hogy fontos meetingünk lesz délben, még fontosabb ügyfelekkel, ott pedig nem jelenhet meg akárhogy az ember lánya.

Egy női sminktáska rejtelmei

Végezetül pedig sosem tudhatjuk, hogy hol ér véget a napunk. Lehet, hogy egy csajos buliban találjuk magunkat este vagy éppen a kiszemeltünk oldalán, egy romantikus vacsorán. Ha pedig nincs időnk még a találkák előtt hazaugrani, jó, ha legalább a sminkünket van mivel megigazítanunk. Mivel a hibátlan megjelenés egyik alappillére a tökéletes smink, így összegyűjtöttünk néhány olyan terméket Nektek, amelyek nem hiányozhatnak egy női (smink)táskából sem.

Malu Wilz Tartós olajmentes alapozó / 05

8 599 Ft

Tovább

Alapozó

Ahogy a neve is sugallja, ez az egyik legalapabb dolog, ha sminkelni kezdünk. Figyeljünk, hogy alapozónk tónusaiban egyezzen bőrszínünkkel, valamint, hogy ne maszkot képezzen az arcunkon, hiszen nem ez a funkciója, hanem a hibák elfedése.

Korrektor

A karikás szem minden nő rémálma, a pattanásokról és egyéb bőrhibáról nem is beszélve. Ezeken segít hatékonyan a korrektor. Egy átbulizott éjszaka, vagy egész estén át tartó irodában való görnyedés után, nagyon hálás leszel ennek a terméknek.

Púder

Az előző két eszköz használata után gyakorlatilag kihagyhatatlan lépés, hogy púderrel rögzítsük őket. Segít, hogy a sminkünk szép és tartós maradjon.

Malu Wilz True Matt Ajakrúzs 21

3 099 Ft

Tovább

Szempillaspirál

Mindegy, hogy hosszú szempillával, vagy éppen röviddel áldott meg a természet, egy jó szempillaspirálra mindenkinek szüksége van. Ha jól választasz, nemcsak kiemeli a szemeidet, de dúsítja és meghosszabbítja is a pillákat.

Rúzs

A sminkünk éke. Egy szépen kifestett női száj nagyon vonzó, és szépen kiemeli az arcunkat. Fontos, hogy hidratáljuk az ajkainkat előtte, hiszen borzalmas látvány egy száraz, rúzsos száj.

Szerencsére a színek végtelen tárháza áll rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk az egyéniségünkhöz legjobban illőt. Mi egy dögös vörösre esküszünk, hiszen ez szinte mindenkinek jól áll!

A mi kedvenceink:

Malu Wilz Szem korrektor/01

4 749 Ft

Tovább

Malu Wilz Kompakt púder 10

7 499 Ft

Tovább

Malu Wilz Diva Eyes szempillaspirál

4 599 Ft

3 679 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!