Főoldal / Tematikák / Test és fürdő / Csobbanj a csillagok alatt! Éjszakai fürdőzés a legszebb vidéki strandokon

Csobbanj a csillagok alatt! Éjszakai fürdőzés a legszebb vidéki strandokon

Nincs is romantikusabb, mint egy varázslatos éjszakai fürdőzés – fedezd fel Magyarország különleges vidéki strandjait és élvezd az éjjeli lubickolás örömeit!

Kirándulnál kicsit a pároddal? Ezek a vidéki kis fürdők igazi ékszerdobozok, amelyek nappali élménykínálatuk mellett a csillagok alatti lubickolás utolérhetetlen romantikáját is körétek varázsolják!

éjszakai fürdőzés

A kép forrása: http://salirisresort.hu/

Egerszalóki Termálfürdő

Az egerszalóki Termálfürdőben már a környezet látványa is misztikus tájakra repít, hiszen a fürdő különlegessége a sódomb, amelyet a dombról lefolyó termálvíz alakított ki. Ilyen képződmény Európában mindössze még egy található, a törökországi Pamukkaléban. Az élménykínálat pedig páratlan: 17 medence, gyógyászati centrum, autentikus finn szaunaházzal teljes szaunavilág várja a fürdőzőket. Nosztalgia fürdőjében pedig hétköznap is 23 óráig hódolhatunk az éjszakai lubickolás örömeinek, míg pénteken és szombaton akár hajnali egy óráig is élvezhetjük a csillagos égbolt alatti fürdőzés romantikáját.

Hol található?
Egertől 5 km-re helyezkedik el

Mennyibe kerül?

1500 Ft az éjszakai belépőjegy, a parkolás pedig 450 Ft-ba kerül

Magyarhertelendi termálfürdő

A magyarhertelendi termálfürdőbe napközben is érdemes ellátogatni, hiszen 11 medence közül válogathatunk, beltéri sodró- vagy élménymedencén keresztül a kültéri pergolás, nádtetős fürdőzésig számtalan lehetőség kínálkozik. Szombatonként pedig 23 óráig tart nyitva, amikor is hangulatvilágításban élhetjük át az éjjeli fürdőzés hamisítatlan hangulatát.

Hol található Magyarhertelend?

Pécstől fél órányi autóútra található

Mennyibe kerül?

2100 Ft az egész napos belépőjegy

éjszakai fürdőzés

A kép forrása: https://demjencascade.hu/

Demjén

A csillagos ég alatt fürdőzni kivilágított medencékben – nincs is ennél varázslatosabb. A demjéni Termálfürdő és Aquapark élményelemei igazi családi kikapcsolódást kínálnak: gyógyvizes medencék, sodrópatakok, levegőbuzgárok, csúszdapark, ugrómedence, vízibár gondoskodik kicsik és nagyok felhőtlen szórakozásáról. Éjszaka pedig a romantikáé a főszerep: az éjjel 2-ig tartó nyitva tartásnak köszönhetően a hét minden napján élvezhetjük az éjszakai fürdőzés varázsait.

Hol található Demjén?

Egertől DNy-i irányban 12 km-re, a Laskó patak völgyében található

Mennyibe kerül?
1890 Ft a felnőtt belépőjegy

Leányfalui termálfürdő

A masszázs-zuhanyokkal felszerelt élménymedence már önmagában csodás felüdülés, pénteken és szombaton pedig az éjszakai fürdőzés és szaunázás romantikáját élvezhetjük 20-24 óráig. A gyógyvíz közismert gyógyhatása, hogy megnyugtat, csökkenti, vagy megszünteti az ideg- és izomfájdalmakat, így az éjszakai fürdés utánozhatatlan hangulata mellett valóban teljes ellazulást nyújt.

Hol található?
Budapesttől 27 kilométerre, a Dunakanyarhoz vezető 11-es főút mellett

Mennyibe kerül?

1450 Ft az éjszakai belépőjegy

Legyen a kényeztetés a mindennapok része is! Hazaérve se feledkezz el a romantika és a tökéletes ellazulás fontosságáról!

Ajánlataink:

Dr.Kelen Relaxáló masszázsolaj (egykezes kupakkal) 150ml

1 099 Ft

Tovább

Estrea kézkrém Q10+ gyömbérrel 100 ml

1 199 Ft

Tovább

Biyovis Herba Gold lábmaszk 150 ml

5 799 Ft

Tovább

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!