Főoldal / Tematikák / Smink / Ezüstbe borulva – Jön Advent harmadik vasárnapja!

Ezüstbe borulva – Jön Advent harmadik vasárnapja!

Bár tény, hogy a karácsony a hab az ünnepi tortán, de azért az ünnepet megelőző hetek hangulata se kutya! Szenteste előtt egy héttel is van ok arra, hogy a fa és a lakás mellett te is díszbe öltöztesd magad, hiszen mi más passzolna jobban a várakozáshoz, minthogy ezüstbe borítsd a make-upodat. Jön Advent harmadik vasárnapja!

Ezüstös körmök

Az ünnepi hangulatban a körmeid is megérdemelnek egy kis reflektorfényt még akkor is, ha alapjáraton nem vagy egy körömdíszítő típus. Az, hogy mekkora felületen és milyen mértékben borítod ezüstbe a kezedet, már csak rajtad áll. Szerintünk akár egy teljesen egyszínű, metálfényesen csillogó ezüstfestés is jól mutat, de ha inkább valami visszafogottabbra vágynál, bármikor bevetheted a körömmatricákat vagy az apró ékszerként csillogó köveket és csillámokat.

Ezüstös vonalak

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy egy szemceruza korántsem csak fekete lehet. Sőt! A különböző színekkel különböző hatást érhetsz el, így természetesen az ezüsttel is konkrét célod lehet. Azon túl, hogy az ezüst festés feldobja a partisminkedet, tudatosan használva pontosan azt emelheted ki vele, amit igazán szeretnél. Lilával, sötétkék árnyalatokkal kombinálva igazán látványos végeredményt érhetsz el akkor is, ha csupán a belső szemzugodnál vagy a felső vízvonalad felett használod az ezüst szemceruzát.

Ezüstös szemek

Ha igazán ragyogó külsőre vágysz, akár hangsúlyosabban, az egész szemhéjadon is bevetheted az ezüst színt, méghozzá egy tartós, krémes állagú szemfesték formájában. Ha ez elsőre még túlzásnak tűnik, persze egy-egy füstös smink bizonyos részeibe is belecsempészheted a csillogást, sőt, akár csillámos műszempillával is elérheted a kívánt ünnepélyes hatást.

Kommentek

Szólj hozzá te is!