Főoldal / Tematikák / Férfi / Férfi kézápolás 3 pofonegyszerű lépésben

Férfi kézápolás 3 pofonegyszerű lépésben

A nők jelentős része arra kérdésre, hogy mit néznek meg egy férfin, gyakran válaszolják azt, hogy a kezüket. És nem csak azért, hogy van-e rajta jegygyűrű vagy sem! A kéz nagyon sokat elárul egy férfiról, többek között azt is, hogy mennyire igényes. Nemcsak a kigyúrt has és a tincsenként beállított frizura lehet egy magára valamit is adó férfi ismérve: az igényesség az ápolt kezeknél (is) kezdődik.

A kéz- és körömápolás 3 fontos mozzanata

Körömvágás

Körömcsipesz vagy körömvágó olló segítségével szabadulhatsz meg legkönnyebben a megnőtt körömtől. Mivel mindenkinek más ütemben nő a körme, ezért ki-ki a maga tapasztalatai alapján dönti el, hogy milyen gyakorisággal nyúl ezekhez az eszközökhöz. Ügyelj arra, hogy ne vágd túl rövidre, nagyjából az ujjbegyed végén kellene, hogy végződjön a körmöd hosszúsága is. A körömcsipesszel talán egyszerűbb megtalálni ezt a hosszt és a formázás is egyszerűbben mehet. A köröm sarkokat reszelő segítségével tudod rendben tartani.

Bőrvágás

A legrosszabb, amit tehetsz, ha elkezded rágni vagy kaparni a körmöd vagy a köröm körüli bőrszálkákat – előbb vagy utóbb vérezni fog és amellett, hogy fájdalmas nem is túl szép látvány. A kiálló bőrdarabkákat egy bőrvágó olló segítségével óvatosan el tudod távolítani.

Kézápolás

Nem csak a nők kiváltsága a kézkrémezés. Egyáltalán nem ciki pasiként sem hidratáló kézkrémet használni, hiszen ezzel a száraz, érdes kezek ellen tehetsz sokat. Hetente, kéthetente akár egy paraffinos kézápolást is beiktathatsz.

Ajánlatunk:

Kommentek

Szólj hozzá te is!