Főoldal / Tematikák / Arcápolás / Fogfehérítés házilag – Az ellenállhatatlan mosoly titka

Fogfehérítés házilag – Az ellenállhatatlan mosoly titka

A szépségről sokan sokfélét gondolnak, de egy biztos: a szép mosoly fél siker. Igen ám, de kinek van kedve mosolyogni, ha a fogai nem olyan vakítóan fehérek, mint a fogkrémreklámokban? Hiszed vagy sem, a fogfehérítés megvalósítására létezik más megoldás is, mint a Photoshop!

Ahhoz, hogy a fogaink szépek és ápoltak legyenek, szükségünk van némi tudatosságra. A rendszeres fogmosást már nyilván nem kell reklámozni, de biztos te is tapasztaltad már, hogy a kávé, a színes ételek és italok mellett nem elég sajnos az, hogy betartod a fogmosási szabályokat. Mivel fogaink szépsége, fehérsége legalább olyan fontos az ápolt megjelenéshez, mint a rendszeres tisztálkodás, bőrápolás és jól öltözöttség, ugyanakkor mindez varázsütésre nem elérhető, segítségre van szükségünk ahhoz, hogy elérjük a kívánt hatást.

Fogfehérítés otthon?

És itt van az újabb bökkenő! A fogorvosok látogatása nem a legkedveltebb hobbik egyike, sőt, vannak, akik egyenesen félnek betenni a lábukat egy-egy ilyen rendelőbe még akkor is, ha egyébként a fehérköpenyesek korántsem olyan ijesztőek, mint ahogy gyerekkorunkból emlékszünk rájuk. Van azonban egy jó hírünk!

A fogkőeltávolítás és a fogfehérítés már nem csak szalon- és/vagy rendelői környezetben működik, köszönhetően azoknak a készülékeknek, amelyeket már otthon is egyszerűen és kényelmesen bevethetünk a kívánt eredmény elérése érdekében. Persze félreértés ne essék, mindez nem nyújt felmentést a a fogorvos rendszeres látogatása alól, de például egy-egy fogkőeltávolító, polírozó szett használatával megelőzhető a fogszuvasodás és egyéb ínybetegségek kialakulása, amelyek kezelése már nem feltétlenül olyan kellemes, mint egy-egy ilyen készlet kipróbálása.

Rio Fogkő eltávolító, polírozó szett  DPOL4

24 490 Ft

Tovább

Rio Professzionális fogfehérítő készülék DCWH7-C

39 990 Ft

Tovább

Rio Fogfehérítő készlet DCWH6

27 990 Ft

Tovább

Utóbbiból már az is egyértelműen látszik, hogy amikor a csábos mosolyok titkát keressük, nem csak a fehérségen van a hangsúly, hiszen a higiénia legalább ugyanilyen fontos. Bár rendszeres szájvízhasználat sokunknál elmarad, a fertőtlenítés elengedhetetlen, mint ahogy a folyamatos lepedékmentesítés is. Lényeg a lényeg: a fogápolás összetett projekt, de tervezéssel és folyamatos odafigyeléssel könnyen kivitelezhető, mosolyogni pedig magabiztosan a legjobb!

Kommentek

Szólj hozzá te is!