Főoldal / Egyéb / Használd ki

Használd ki

Hirtelen jött tengernyi szabad idő, mégis úgy érzed, kezdesz szétcsúszni kicsit? Kapj az alkalmon, és szedd rendbe magad!

Hajdetox

Most, hogy kicsi az esélye annak, hogy hetente fodrász varázsolja tökéletessé a frizurádat, tiéd a lehetőség, hogy kényeztesd a szálaidat. Ha épp nem kell sehová rohannod (azaz nem borítanak teljesen maguk alá az online meetingek), kezdetnek dobj fel például egy hajregeneráló olajat, amely táplálja, újraépíti és erősíti a roncsolt, töredezett, száraz haj szerkezetét. Mégis ki ne vágyna bársonyos és selymes hajtincsekre? Ha ez  megvan, jöhet egy frissító hajmosás, amely után semmiképp ne felejts el balzsamot használni. Pszt, a környezeti hatások nem csak az utcán érik ám a szálakat! A végeket meg végképp nem, szóval happy endként jöjjön egy olyan intenzív tápláló krém, ami puhává, könnyen kifésülhetővé és gyönyörű fényessé varázsolja a hajadat.

Arcra fel!

Átlagos hétköznapokon nem biztos, hogy a nap közepén megteheted, hogy arcmaszkkal ülj a laptopod elé, a home office azonban lehetővé teszi, hogy akár órákon keresztül tápláld a bőrödet úgy, hogy nem a munkától kell elvenned ezt az időt. Kezdd egy alapos arcradírozással, majd jöhet egy tápláló pakolás vagy maszk, amelyek közül még a legdrámaibbnak ható fekete verziókkal is maxumum magadat “ijesztgetheted” a tükörben. Végül, de nem utolsósorban ne feledkezz meg a szemkörnyékápolásról sem, hiszen hiszed vagy sem, meglepően gyorsan képesek a szemeid alá költözni a nemkívánatos vonalacskák.

Kommentek

Szólj hozzá te is!