Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Home Wellness – Kapcsolj ki otthon!

Home Wellness – Kapcsolj ki otthon!

Sajnos nincs mese, beköszöntött a borongós őszi idő az ezzel járó esővel, korai sötétedéssel és hideg reggelekkel. Ilyenkor kétségtelenül jól esik egy kis kényeztetés. A jó hír: a megfelelő termékekkel akár otthon is bármikor „szabadságra” mehetsz.

Éljenek az aromák!

Nincs is jobb annál, amikor finom illatok vesznek körül. Talán csak az, ha ezeknek még nyugtató, légfrissítő és levegőjavító hatása is van! Az utóbbi időben nagy népszerűségre tettek szert – nem véletlenül – a különböző aromaterápiás diffúzorok,  amelyek hosszú időtartamú működésükkel biztosítják a nyugodt – és nyugtató – légkört a lakásban.

TaoTronics TT-AD004 ultrahangos aroma diffúzor, sötétbarna

11 990 Ft

11 390 Ft

Tovább

Anjou AJ-PCN013 illóolaj csomag (12db x 5ml)

6 999 Ft

6 490 Ft

Tovább

Anjou AJ-ADA003 aroma diffúzor, fehér

9 499 Ft

8 690 Ft

Tovább

Egy jó masszázs!

Valljuk be, a legtöbben bármit megadnánk azért, ha a hétköznapi rohanás mellett lenne időnk arra, hogy hetente legalább egyszer eljussunk egy lazító masszázsra. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt a luxust ritkán tudjuk megengedni magunknak, de ha beszerzünk az otthonunkba is egy relaxáló masszázsolajat, már csak egy ügyes kezű „beugróra” van szükségünk ahhoz, hogy megvalósítsuk a teljes kikapcsolódást.

Body Complex Spa Spirit Wellness Relaxáló Stresszoldó masszázsolaj 1000 ml

2 790 Ft

2 490 Ft

Tovább

L'Occitane Aromachologie Relaxing Massage Oil 100 ml

7 399 Ft

Tovább

Dr.Kelen Szőlőmag-kivonatos masszázstej - vitalizáló 500ml

2 790 Ft

2 490 Ft

Tovább

„Húzz” maszkot!

Fogadjunk, hogy ha el kell képzelnünk egy igazi otthoni spaprogramot, mindannyiunk eszébe jutnak azok az amerikai filmjelenetek, amelyekben a főszereplők egy, a szemüket is épphogy csak látszani engedő maszkban, törölközőturbánnal a fejükön, köntösben festik a lábkörmüket. A jó hír, hogy ez nem csak a hollywoodi sztároknak adatik meg, hiszen minden egyes eleme megvalósítható a saját fürdőszobánkban is. A különböző maszkok és pakolások mind-mind más hatással bírnak, érdemes megkeresni a számunkra megfelelőt.

AHAVA bőrmegújító iszapmaszk

10 490 Ft

9 990 Ft

Tovább

Diadermine Lift+ ránctalanító arcmaszk

1 399 Ft

937 Ft

Tovább

My Hsin Ni Hyaluron Kék Alga maszk 1 db

1 090 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!