Főoldal / Egyéb / Hozd magad formába!

Hozd magad formába!

Az új év sokak számára egyenértékű az újévi fogadalmakkal is. Fogadjunk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik fejében megfogalmazódott, hogy 2020 az életmódváltás éve lesz. Persze a kezdeti lelkesedés sokszor gyorsan alábbhagy, de akad néhány tippünk arra, hogy elkerüld a nemkívánatos megtorpanást.

 Tűzz ki reális célokat!

 Nyilván mindenki annak örülne igazán, ha seperc alatt leolvadnának róla a kilók, szálkás testet láthatna viszont minden egyes alkalommal, amikor a tükör elé áll, és szuperegészségesnek érezhetné magát minden pillanatban. Ezek szuper távlati célok, viszont egyik sem az a kategória, amelyik csettintésre megvalósul. Sok kitartás és még több elhatározás kell, nem is beszélve arról, hogy senki nem szereti azt érezni, hogy nem halad egyről a kettőre. Éppen ezért első körben ne azt mondd magadnak, hogy “idén leadok X kilót”, hanem például, hogy “ebben a hónapban szeretném elérni, hogy minden nap eggyel kevesebb cukortartalmú dolgot fogyasztok”: Mit szólnál például kezdetnek egy ilyenhez: “rendszeresen használni fogom a megvásárolt karcsúsító géljeimet”?

Dr.Kelen Fitness Slim - karcsúsító, zsírégető gél 1000ml

5 690 Ft

4 999 Ft

Tovább

Dr.Kelen Fitness Figure 2in1 – karcsúsító + anticellulit gél 1000ml

6 090 Ft

5 299 Ft

Tovább

Dr.Kelen Fitness Figure 2in1 – karcsúsító + anticellulit gél 150ml

1 790 Ft

1 499 Ft

Tovább

Ne éheztesd magad!

Hidd el, semmi értelme. Gyanítjuk, hogy már ezerszer hallottad, hogy azon túl, hogy egészségtelen, nem is vezet sehova, hiszen amint visszatérsz a természetes étkezésedhez, csak úgy ugrálnak majd vissza a korábban varázslatosan eltűnt kilók. Igen, ezt hívják jojó-effektusnak, ami meglehetősen találó, hiszen a valóságban pontosan ez történik. Azzal a különbséggel, hogy ez a játék egyáltalán nem szórakoztató… Ha már úgy döntesz, hogy az evés terén húznád meg a “nadrágszíjat”, törekedj inkább arra, hogy csak bizonyos étkezéseket válts ki, azokat viszont konzekvensen. Léteznek különböző shakek, amelyek értékes fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak, és természetesen nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet, de, mondjuk, a késő esti megterhelő vacsorák helyett sokkal jobb döntésnek bizonyulnak.

Turbó diéta fehérje turmix Meggy ízű 525g

8 290 Ft

7 499 Ft

Tovább

Tuti Epres Ízű Fogyókúra shake 511 g

6 599 Ft

Tovább

Turbó diéta fehérje turmix Vaniliás ízű 525g

8 290 Ft

7 390 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!