Főoldal / Tematikák / Illat / Illatom, illatom

Illatom, illatom

Lehet, hogy a Hófehérkében a tükör a különböző titkok tudója, de szépségfronton bizony egy-egy illat is nagyon árulkodó.

Lehet, hogy a hétköznapokban fel sem merül, mekkora jelentősége van az illatoknak, pedig ha belegondolunk, az egész napunkat a különböző kellemes és olykor kevésbé kellemes szagolgatnivalók határozzák meg. A reggeli kávé illata felébreszt, az eső utáni föld párolgása összetéveszthetetlen, a kedvenc öblítőnk pedig egész nap elkísér a ruháinkon. Fogadni mernénk, hogy mindenkinek akadnak kedvencei. Az illat személyes és személyre szabott, ezért nincsenek általános igazságok a választásban, de azért akad néhány tuti tippünk

Parfümök

Gyakorlatilag összeszámolhatatlanul sok különböző kombináció létezik, ezért most maradjunk csak a legnépszerűbbeknél. A parfümök között is akadnak kortalan klasszikusok – mint például a vanília -, vannak addiktívek – mint a gyümölcsös-virágos jegyekkel rendelkezők -, no, és persze az érzékien fás verziókról sem szabad megfeledkeznünk.

Dezodor

Ugyan a dezodorokra a legtöbben inkább funkcionálisan gondolnak, azért valljuk be, senki nem mond nemet egy igazán illatos 2in1 megoldásra. Tökéletes példa arra, hogy a hasznos és a szerethető kéz a kézben is járhatnak.

Tusfürdő, sampon, testápoló

Azaz az alapfelszereltség. Talán nem is kell sokáig magyaráznunk, miért is szeretjük, ha illatfelhőben úszik az egész fürdőszoba. Éljenek a boldogsághormonok!

Illóolajak

Az utóbbi időben ismét reneszánszukat élik. Vannak különböző célra készülők is, de ha csak egyszerűen egy kis “otthonillatra” vágysz, akkor is találsz számodra megfelelőt.

Kommentek

Szólj hozzá te is!