Főoldal / Tematikák / Hajápolás / Ilyen a 2018-as őszi hajszín-trend

Ilyen a 2018-as őszi hajszín-trend

Legyen szőke, barna, fekete, vörös vagy extrém hajszín a kedvenced, az idei őszi trend igazán izgalmas színárnyalatokat kínál!

hajszín trend

Egy szín vagy több?

A 2018-as ősz is leginkább a több tónusból álló színkombinációkat részesíti előnyben, de az egyetlen szín használata sem számít idejétmúltnak egy-egy népszerű árnyalatból. A legdivatosabb persze továbbra is a balayage és ombre technika, amelyekkel már nemcsak egy-egy szín világosabb és sötétebb árnyalata váltakozik az összhatásban, de az eltérő színek éles kontrasztban való megjelenítése is trendinek számít.

Fekete – étcsoki és faszén

A fekete színből a mélyfekete és az étcsokoládé a legtrendibb, és egy gyönyörű árnyalattal is bővül a paletta: a faszén szín a fekete, ezüst és kék színek gyönyörű kombinációja, amely igazán egyedi megjelenést biztosít.

Tipp: Garnier Olia 1.0 mélyfekete tartós hajfesték

Barna – csokoládé, méz és karamell

Idén a meleg és a hideg barnás árnyalatok is hódítanak. A legnépszerűbbek a csokoládészínek és a mézbarna, amelyeket karamell vagy vöröses színekkel kombinálva érnek el különleges, sziporkázó összhatásokat.

Tipp: Syoss Color 4-8 Csokoládé Barna tartós hajfesték

Vörös – lángvörös önmagában vagy kombinálva

A lángvörös egyetlen szín használatával is vonzza a tekintetet, talán épp merészsége okán idén az egyik legkedveltebb árnyalat. Rézszőkével, a vörös, barna vagy szőke világosabb és sötétebb változataival kombinálva is stílusos és egyedi.

 Tipp: Schwarzkopf Palette RI6 Lángvörös krémhajfesték

Szőke – mézes és fényes

Bár a hideg hatású hamvas szőke továbbra is dívik, az idei ősz igazi slágerei a szőke meleg árnyalatai: a mézszőke, az aranyszőke, a bézs fénycsíkokkal tarkított változatai a nyár ragyogását mentik át az őszi napokba. A színkombinációk közül az eperszőke és a piszkosszőke a legnépszerűbb, és divatos a megszokottól eltérően alul sötétebb, felül világosabb szőke hatás is.

Tipp: Syoss Color 8-7 Mézszőke tartós hajfesték

Extrém színek – ultraviola és farmerkék

Az extrém színek idén igazán feltűnő és visszafogott irányvonalban is megjelennek. A neon árnyalatok és az ultraviola remek választás a bevállalósabbaknak, míg a visszafogottabb hatásra vágyók a farmerkék különböző árnyalataival kacérkodhatnak. Az ultraviolát sötétlilával, kékkel, burgundyval bolondíthatod meg, és mindkét szín jól mutat az ezüsttel, amelyet leginkább balayage technikával érdemes kombinálni.

Az őszi időszak a megújulásé – újíts te is, és próbáld ki valamelyik trendi hajszínt, idén igazán széles a paletta!

Kommentek

Szólj hozzá te is!