Főoldal / Tematikák / Test és fürdő / Járj a fellegekben! A vonzó lábak receptje

Járj a fellegekben! A vonzó lábak receptje

Ugyan néhány esős-hűvös naptól néha hajlamosak lehetünk elkedvtelenedni, de bármily hihetetlen is, végérvényesen beköszöntött a nyár, ami pedig egyet jelent azzal, hogy nem kell tovább zárt cipellőkben és hosszú nadrágokban rejtegetnünk lábainkat. Sőt!

lábápolás

Ez a jó hír, az éremnek azonban van egy másik oldala is: a rövidnadrágok és szoknyák, illetve az idei trendnek megfelelő pántos, csipkejellegűen kivágott lábbelik mellett nem engedhetjük meg magunknak, hogy kihagyjuk a lábápolást. Valljuk be, a legtöbbünknek nem pont a szőrtelenítés vagy a sarokcsiszolás a kedvenc wellnessprogramja, ez azonban korántsem törvényszerű. Hidd el, tudatos tervezéssel és megfelelő termékekkel gyorsan és egyszerűen elérheted – és imádni fogod –  a végeredményt.

Szőrtelenítés

Fogadjunk, hogy veled is előfordult már, hogy inkább felvettél egy leggingset vagy hosszú farmert, hogy senki ne lássa, ellógtad a szőrtelenítést? Néhány hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy ez télen is csak ideig-óráig oldja meg a problémát, nyáron azonban még égetőbb a helyzet. Nyilván mindenki tartós szőrtelenségre vágyik, de ha gyorssegélyre van szükség, egy eldobható borotva mindig jól jön.

Tipp: X-EPIL Eldobható női borotva 3 pengés 3+1/csom

Sarokápolás 

Tévedsz, ha az hiszed, hogy a bőrkeményedéstől megszabadulni csak valamilyen csoda folytán, vagy minimum egy pedikűrös meglátogatásával lehet. A sarokcsiszoló készülés már simán a saját fürdőszobád kelléke is lehet, sőt, a nyaralásra is magaddal viheted. Használata egyáltalán nem bonyolult, és akár a reggeli készülődésbe is belefér, hiszen nem többórás projektről, hanem csupán néhány percről van szó.

Tipp: BaByliss Precíziós sarokcsiszoló készülék elemmel

Krémezés

A sarkak karbantartása fontos, viszont egy jó lábápoló krémmel még könnyebbé tehető. A száraz és durva bőrnek szüksége van a hidratálásra, azaz egy olyan ápolóra, amely táplálja a bőrt, puhítja a lábat, ezáltal meggátolja a bőrrepedezések keletkezését. Egyszerűen a napi rutin részévé válhat, hiszen a pihe-puha láb is van olyan fontos, mint a sima arcbőr.

Tipp: AHAVA Ásványi lábkrém

Frissítés

Az év minden napján szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben, ami a nyári kánikulában nem mindig olyan egyszerű. A rohangálós napokon mit meg nem adnánk egy kis frissességért, és erre bizony a lábfejünk is szomjazik. Egy gyorsan és nyomtalanul beszívódó lábspray nem foglal sok helyet, azaz bárhova magunkkal vihetjük, hogy ha úgy érezzük, nem teljes a komfortérzetünk. A mentol, boróka és citromolaj biztos recept.

Tipp: Dr.Kelen LUNA Frissítő lábspray

Lakkozás

És a végére: a hab a tortán, azaz a díszítő körömlakkozás. Persze nem mondunk újat azzal, hogy a lábkörmök esetében kiemelten fontos, hogy tartós legyen a festésed, ezért a hagyományos körömlakkok nem bizonyulnak jó választásnak. Mivel a zselélakk akár négy hétig is tartja a színét, ezért nem kérdés, hogy kitűnő választás a nyárra. Csak nyugalom, messze nem olyan bonyolult, mint elsőre hangzik, és saját tapasztalataink alapján tényleg hetekre megoldja a lakkozás kérdését.

Tipp: NABA Lac Gel 1 – 15 ml – Dream-white – lakk zselé – lakk zselé

Akciós ajánlataink:

Kommentek

Szólj hozzá te is!