Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Kétperces csodák

Kétperces csodák

Akár a munka, akár a babád, akár a nyaralás teszi ki a napod jelentős százalékát, biztosak vagyunk benne, hogy a nagy rohanás közepette neked is jól jön néhány extragyors szépségtrükk.

 

Tuti hullámok

Ne csak a tenger legyen mesés, hanem a frizurád is! Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de tapasztalataink szerint a hölgyek többsége azért mond le a gyönyörű loknikról, mert egyszerűen nincs ideje és/vagy türelme ahhoz, hogy elérje a kívánt hatást. Jó hírünk van: bőven elég egy automata hajgöndörító, és máris seperc alatt végezhetsz ezzel a kihívással. Egy ilyen kütyü használatához nem kell profi tudás, hogy elérd a profi hatást. A tökélesen göndör fürtökhöz mindössze ennyi a titok: egy mozdulat és helyetted a készülék végzi el a dolgát.

Csábos lábak

A selyemesen sima lábak egész évben szerepelnek a női szépséglistákon, nyáron azonban kiemelt figyelem vetül erre a területre. Sajnos nem mindig van idő arra, hogy az ember lánya borotvával vagy epilátorral pepecseljen, ilyenkor azonban segítségére siethetnek a hideggyanta csíkok. A használatra kész gyantával időt spórolhatsz, az idő pedig – mint tudjuk – annyi minden másra kell.

Pillanatok alatt

Napi beauty-tény: a szempilla öltöztet. Ha semmi másra nincs idő, de akad még két perced  feldobni egy műszempillát: nyert ügyed van. Mindegy, hogy a klasszikus feketére vagy inkább az extravagáns ombréra szavazol, a végeredmény magáért beszél.

Kommentek

Szólj hozzá te is!