Főoldal / Tematikák / Smink / Ki voltál előző életedben? Az indiai horoszkóp II.

Ki voltál előző életedben? Az indiai horoszkóp II.

Milyen személyiség vagy és milyen voltál előző életedben? Mi az életfeladatod és mely színek segítik elő a harmóniádat? Az indiai horoszkópból megtudhatod! 

horoszkóp

Előző cikkünkben megismerhetted a Krokodil, a Korsó és a Hal indiai jegyek tulajdonságait! Most következzen a Kecskebak, a Bika és az Emberpár részletezése. Tudd meg, mit tehetsz azért, hogy elérd a hőn áhított boldogságot jelenkori életedben!

Kecskebak (Mesha) (április 15.–május 15.)

Tehetsége, intelligenciája átlagon felüli, amit mások vagy nagyra tartanak vagy irigyelnek. Gyakran kerül vezetői pozícióba, nem is annyira kitartó munkája révén, mint inkább amiatt, hogy általában minden közösségben központi személyiség szerepét tölti be. Hajlamos a szélsőségekre, kicsapongásokra, de a határok próbálgatása után megtalálja a helyét és lenyugszik. A szerelemben is fontos számára a szabadsága, függetlensége, elvárja, hogy ezt biztosítsa számára a párja, és ő maga is tiszteletben tartja a másik fél magánszféráját. A féltékenység és birtoklási vágy azonban beárnyékolhatja érzelmeit, a Kecskebak valahogy sosem érzi magát teljes biztonságban.

Karmája: Előző életében is meghatározó, befolyásos személyiség volt, ám akkor töretlen csodálat övezte. Mindenki hallgatott rá, nagy hatást gyakorolt az emberekre. Hibáit azonban nem tudta megváltoztatni, hiszen nem tartott elé tükröt senki. Jelen életében ezért számos kéretlen -és akár jogtalan- kritikával is találkozik, amelyeket meg kell tanulnia a helyén kezelnie és saját fejlődése érdekében felhasználnia.

Életfeladata: önmaga tökéletesítése

Sminkszínei: a kék sötét tónusai, lila, fehér

Tippünk:

Bourjois La Palette 002 szemhéjpúder

4 898 Ft

Tovább

ZAO Szemhéjtus 063 plum 6ml

6 499 Ft

Tovább

Malu Wilz Color Flash szempillaspirál – kék

3 699 Ft

Tovább

Bika (Vrishabha) (május 16.–június 16.)

Érzékeny, művészi érzékkel rendelkező ember, aki számára rendkívül fontosak érzelmei, de szellemi útjai is. A párkapcsolat és a család jelentős szerepet tölt be életében, messzemenően hűséges és ugyanezt el is várja. Cserébe mindent megad párjának, lesi és teljesíti kívánságait, tökéletesen be tudja aranyozni az életét. Csak szűk körnek beszél valódi érzelmeiről, mert nehezen nyílik meg – ám ha valakit közel enged magához, életre szóló barátságról lesz szó. Szereti a munkát, tanulást, folyton tevékenykedik, szépíti otthonát, fejleszti önmagát. Céljait -amelynek fókuszában a boldog magánélet megteremtése áll- pontosan ismeri és kitartóan tesz is megvalósulásukért.

Karmája: Előző életében is kitartó, céltudatos ember volt, ám akkor még hiányzott a megvalósításhoz szükséges erő – ezt most birtokolhatja. Kicsapongó volt, a szexualitás volt a legfontosabb számára, így jelen életében épp az ellenpólusát tapasztalja meg: a család és a hűség lesz élete két alappillére.

Életfeladata: a boldog családi élet megteremtése

Sminkszínei: zöld, barna, földszínek, narancs

Tippünk:

Maybelline The Nudes szemhéjpúder 9,6 g

3 899 Ft

Tovább

Malu Wilz Camouflage krém 5 ml/01

3 849 Ft

Tovább

Yves Saint Laurent Gloss Volupté Nr. 103 Opium Persan szájfény

5 390 Ft

4 790 Ft

Tovább

Emberpár (június 17.–július 16.)

Konfliktusokkal teli életút jellemzi, külső választásokban és belső szellemi utakban egyaránt. Nehezen talál biztos pontokat, mindig mindent megkérdőjelez, kétségbe von. Ez folytonos kutatásra ösztönzi, elméje rendkívül fogékony. Humorérzéke lehengerlő, ha elemében van, ő a társaság lelke. Azonban sokszor zuhan mélabús hangulatba vagy kerül zaklatott, dühödt állapotba, igazi hangulatember. Ezeket a hangulatváltásokat hirtelen és végletesen is képes megélni, amit környezete nem mindig tud követni, tolerálni. Igazán csak a negyvenes éveiben talál magára, ekkor konfliktusai is megritkulnak, kapcsolatait sikeresen kezeli.

Karmája: Előző életében gondtalanság kísérte útját, így bizonyos szempontból gyermeki lélek maradt. Jelen életének konfliktusai azt célozzák, hogy tapasztalatokra tegyen szert, és így érje el a lélek felnőttkorát.

Feladata: A konfliktuskezelés megtanulása, az érettség kialakítása

Sminkszínei: fekete-fehér, ezüst

Tippünk:

Bourjois 01 Smoky Stories 4 Részes szemhéjpúder

3 199 Ft

Tovább

Lancôme Le Crayon Khol szemceruza Noir 01

7 290 Ft

6 490 Ft

Tovább

Bourjois 1 Seconde 39 It's Raining Stars körömlakk

1 800 Ft

Tovább

A folytatást itt találod

Kommentek

Szólj hozzá te is!