Főoldal / Tematikák / Smink / Ki voltál előző életedben? Az indiai horoszkóp IV.

Ki voltál előző életedben? Az indiai horoszkóp IV.

Milyen személyiség vagy és milyen voltál előző életedben? Mi az életfeladatod és mely színek segítik elő a harmóniádat? Az indiai horoszkópból megtudhatod!

Előző cikkünkben megismerhetted a Rák , az Oroszlán és a Hajadon  indiai jegyek tulajdonságait! Most következzen a Kecskebak, a Bika és az Emberpár részletezése. Tudd meg, mit tehetsz azért, hogy elérd a hőn áhított boldogságot jelenkori életedben!

Mérleg (október 18.–november 16.)

Lehengerlő személyiség, a társaság középpontja, aki imád emberek közt lenni, új ismeretségeket kötni és a régieket ápolni. Az egyedüllét végképp nem neki való, ahogy az egyhangú munka sem: szüksége van arra, hogy folyton új kihívások elé állítsák, új embereket ismerhessen meg. A szerelem terén hajlamos a társfüggőségre, nagyon ragaszkodik párjához, és nehezére esik szabad mozgástereket biztosítani számára. Ám ezzel együtt is szinte tökéletes társ, aki mindent megtesz kedveséért. Barátként is a legodaadóbb, ő az, akire mindig lehet számítani és aki mindig azonnal ott van a segítséggel. Önzetlenségével visszaélhetnek, és ez mindig keserű csalódás számára, de segítőkészségét nem csorbítja, továbbra is jószívűen és nyitottan viszonyul az emberekhez.

Karmája: Előző életében magas társadalmi rangja volt és költekező életmódot folytatott, a pénz és a hatalom volt a legfontosabb számára. Így jelen életében a munka és a szerelem lesz központivá, az egykori önzőséget pedig felváltja az önzetlen segítőkészség.

Életfeladata: meg kell tanulnia szabadságot és önállóságot adnia szerelmének

Sminkszínei: földszínek, gyöngyház, rózsaszín

Tippünk:

Skorpió (Vrischka) (november 17.- december 16.)

Összetett, kiismerhetetlennek tartott személyiség, aki ellentétes jelzéseket küld, és maga is ellentétes érzelmekkel küzd. Nehezen bízik meg másokban, és mások is bizalmatlanságot érezhetnek irányában, hiszen nem egykönnyen ismerik ki magukat jellemén és viselkedésén. Egyfajta belső nyugtalanság kisugárzása ez, amely mentálisan és érzelmeiben is megmutatkozik. Szerelmi élete fiatalkorában sokszínű és kaotikus, egyik szerelemből a másikba esik. Később képes megtalálni a harmóniát, bár sokszor olyan párkapcsolatot alakít ki, amelyet ő irányít. A munkában hajlamos túlvállalni magát, mert olyan feladatokat is elvégez, amelyeket kiadhatna másoknak, ám úgy érzi, csak ő tudja jól elvégezni.

Karmája: Előző életében volt egy központi álma, amelyet nem tudott beteljesíteni, bár végigutazta érte a világot, ez okozza jelenkori nyugtalanságát. Sok szerelme volt, mély kötődésekkel, így jelen élete is szerelmi viharok közt telik, amelyben a szexualitás eszköz a harmónia megteremtésére.

Életfeladata: Meg kell tanulnia bízni másokban, szenvedélyét pedig párkapcsolati boldogsággá lényegíteni.

Sminkszínei: füstös hatás, szürke, ezüst, lila

Tippünk: 

Íj (Dhanus) (december 17.- január 14.)

Optimista, mindenben a jót meglátni képes ember, akit a világ szépsége, az új lehetőségek, új emberek, tájak lelkesedéssel töltenek el. Pozitív energiája hatalmas, muszáj mindig mozognia és szellemi fejlődésben részt vennie, különben nem érzi jól magát. Öntörvényű személyiség, ő mindig a saját útját követi, mindenről megvan a maga véleménye és ragaszkodik kialakított látásmódjához. Mások véleményét azonban mindig tiszteletben tartja, sem megtéríteni, sem meggyőződni nem akar, csupán ütköztetni az eltérő álláspontokat. Ebben igazi művész, remek vitapartner, sosem személyeskedik és indulatok nélkül képes érvelni igaza mellett. Képes alkukat kötni, mind szakmai, mind magánéleti téren, ha a boldogsághoz ez az út vezet. Márpedig a legfontosabb számára a boldogság, hiszen egész lénye ezt sugározza.

Karmája: Előző életében számos kalandban vett részt, felfedezte a világot. Folyton a kihívásokat kereste, és nem tűrt ellentmondást semmiben. Jelen életében így a környezetéhez való alkalmazkodás és az eltérő vélemények kezelésének képessége lesz fontossá.

Életfeladata: a másokra való odafigyelés és a saját akarat háttérbe szorításának megtanulása

Sminkszínei: pink, rózsa, kék árnyalatai

Tippünk:

Kommentek

Szólj hozzá te is!