Főoldal / Tematikák / Smink / Ki voltál előző életedben? Az indiai horoszkóp

Ki voltál előző életedben? Az indiai horoszkóp

Milyen személyiség vagy és milyen voltál előző életedben? Mi az életfeladatod és mely színek segítik elő a harmóniádat? Az indiai horoszkópból megtudhatod!

Az előző életek hatásai és a jelenlegi feladat

A keleti gondolkodás mássága a horoszkópokban is tetten érhető: az indiai horoszkóp jóval összetettebb nyugati testvéreinél. Nemcsak azt mondja el, hogy milyen személyiségvonásokkal rendelkezünk, hanem azt is, hogy hogyan következnek mindezek előző életünkből és mit tehetünk azért, hogy jelen életünkben elérjük a boldogságot. Ismerd meg te is születési jegyed indiai elemzését!

Krokodil (Makara) (január 15.–február 13.)

Kitartó, céltudatos személyiség, és erre nagy szüksége is van, hiszen számos akadályt gördít elé az élet. Ennek ellenére vagy épp ezért a krokodilok általában elérik legnagyobb álmaikat, sikerekre számíthatnak a munkában és a magánéletben egyaránt. Társaságát sokan kedvelik, hiszen harmóniája, pozitív kisugárzása rendkívül vonzó – ám kevesen tudják, hogy ez a harmónia küzdelmek eredménye. E küzdelmek zaklatott álmokban adhatnak jelt magukról. A Krokodilok nagyon tudnak szeretni – nagy szerencse, ha megtalálja igaz szerelmét, mert egész életében egyetlen emberhez kötődik, ahhoz, aki teljesen elrabolta a szívét.

Karmája: Előző életében is csak egyszer szeretett. Álmodozó, visszahúzódó, a valóság fölött élő személy volt, így jelenlegi életében azt kell megtapasztalnia, hogy nem tudja elviselni az egyedüllétet.

Életfeladata: az anyagi biztonság megteremtése

Sminkszínei: zöld, barna, földszínek

Tippünk:

ZAO Krémes szemhéjfesték 252 bamboo 3g

5 590 Ft

Tovább

NOTE mattemoist ajakrúzs lágy barna303

2 399 Ft

Tovább

Lancôme Hypnôse Doll Palette szemhéjpúder Terre d'Ivoire ST3

13 499 Ft

Tovább

Korsó (Khumba) (február 14.–március 14.)

Félénk, szemérmes, visszahúzódó személyiség, pedig barátságát sokan keresnék kedvessége, empátiája miatt. Így kevés barátja van, de nagyon mélyen kötődnek egymáshoz. A szerelem terén sokszor hajlamos a végletességre, vagy nagyon harmonikus, vagy héja-nász jellegű kapcsolatokat alakít ki. Fontos számára a biztonság, a védelmező törődés, ám önállóságához is erősen ragaszkodik. Nem kenyere az önmenedzselés, ennek ellenére sikereket érhet el munkájában elkötelezettsége, szívből végzett tevékenységei, lojalitása és maximális teljesítményei miatt.

Karmája: Előző életében kissé nárcisztikus személyiség volt, aki saját értékei csiszolgatásával és csodálatával töltötte idejét. Ebben az életében éppen ezért meg kell tapasztalnia az alulértékeltség érzését.

Életfeladata: A nem túlzó, egészséges önbizalom kifejlesztése és a megfelelés kényszerének leküzdése

Sminkszínei:  a kék és a piros, valamint árnyalataik képviseli a Korsó személyiséget

Tippünk:

ZAO Gyöngyház szemhéjpúder 120 royal blue 3g

5 599 Ft

Tovább

Clinique Chubby Stick hidratáló ajakbalzsam Two Ton Tomato 11 3 g

3 099 Ft

Tovább

NOTE smokey szemceruza égszínkék 05

3 399 Ft

Tovább

Hal (Mina) (március 15.–április 14.)

A Hal a hihetetlen jó ötletek és nehézkes megvalósítás kettősségében őrlődő személyiség. Szelleme rendkívül élénk, kreativitása tomboló, megoldásai csavarosak, ezekkel mégsem kérkedik. Inkább egyedül szeret dolgozni, értékeit pedig nem hangoztatja, szinte már-már titokzatos. Mindig őszinte, akkor is, ha ez nem kifizetődő számára. Szerelme nagyon mély, addig keres, amíg meg nem találja a párját, akivel szétszakíthatatlan kötelékben élheti életét.

Karmája: Előző életében az önmenedzselést magas fokon űzte, akár másokon átlépve és manipulációk árán is. Így jelenlegi életében nem tud hazudni, és az érvényesülés is másodlagos számára.

Sminkszínei: fehér, ezüst, barna és árnyalatai

Tippünk:

Chanel Illusion D'Ombre szemfesték Fantasme 81 4 g

9 199 Ft

Tovább

ZAO Gyöngyház szemhéjpúder 114 silver 3g

5 599 Ft

Tovább

ZAO Szájfény 004 brown 9ml

6 499 Ft

Tovább

A folytatást itt találod

Kommentek

Szólj hozzá te is!