Főoldal / Rovatok / Terméktesztek / Kipróbáltam a Jimjams Beauty Clean&Matt fekete szappant

Kipróbáltam a Jimjams Beauty Clean&Matt fekete szappant

Fekete szappant szinte már bárhol beszerezhetünk. Lassan az összes kozmetikai márka előrukkol a saját csodaszerével. Találkozhatunk a szappan szilárd és folyékony verziójával is, lehúzható és lemosható fekete arcmaszkokkal, sőt, kifejezetten férfiak/nők számára kifejlesztett fekete arcápolókkal is. Mint többezer más nő, én is sokat hallottam a fekete szappan jótékony hatásairól, de fogalmam sem volt, hogy mégis mi a különbség szappan és szappan között? Miért jobb a fekete szappan, mint a hagyományos „színes” társai? Egy rémtörténet szerint, amit a napokban hallottam, a fekete szappan csak arra jó, hogy „összefesse” a fürdőszobát. Hát, ilyen gondolatokkal vágtam bele az én kis fekete szappan kalandomba.

Az én választásom a Jimjams fekete szappanra esett. Bevallom, nem végeztem a választás előtt többnapos kutatómunkát, de ár-érték arányban ezt tartottam a legjobb döntésnek. Egy kis spoiler: Nem csalódtam!

Izgatottan vártam, hogy megérkezzen a csomagom a kis csodaszappanommal. Amint a kezembe vettem, azonnal jó érzés fogott el, ugyanis teljes mértékben női tenyér kompatibilis. Szerintem nincs annál bosszantóbb, mint mikor arctisztítás közben becsukott szemmel tapogatsz a kis csúszós szappan után, vagy a nagy kiszerelésű termék pumpájából próbálsz egy keveset kinyerni, közben leverve a mosdó környékén levő összes piperecikket.

Azt követően, hogy kényelmesen a tenyeremben kötött ki a megfelelő szappanadag, meglepetten tapasztaltam, hogy nem is fekete, hanem barna! Átvertek? Rossz terméket rendeltem? Nem is érdekes, gondoltam. Ha már elkezdtem, befejezem. Mi baj lehet? Az illata finom volt, az állaga folyékony szappanszerű, nem csípte a bőrömet, nem történt semmi említésre méltó, egészen addig, míg le nem öblítettem az arcomat. Az arcom, ami a tisztítást megelőzően száraz, érdes volt, öblítéskor már puha és selymes tapintásúvá változott. Csoda? Nem, csak a megfelelő összetevők csapatmunkája!

Összességében véleményem a Jimjams fekete szappanról az, hogy szépen tisztítja az arcbőrt, nem okozott kiütést az egyébként érzékeny bőrömön, puhává és ragyogóvá varázsolta egyetlen használat után. A termék nemhogy átment a vizsgán, de nálam csillagos ötössel végzett! Szívből ajánlom mindenkinek!

Kommentek

Szólj hozzá te is!