Főoldal / Tematikák / Smink / Malu Wilz Camouflage paletta teszt

Malu Wilz Camouflage paletta teszt

Amit a termék ígér:

Speciális összetételű, rendkívül tartós, hypoallergén alapozó arcra és testre egyaránt, 8 különböző árnyalatban, mini kiszerelésben.

Egy újabb, számomra eddig ismeretlen termékkel barátkoztam össze a Beauty Magazinnak hála. A Malu Wilz Camouflage palettáját kaptam kipróbálásra és egyből beleszerettem pedig nem vagyok az alapozás híve.
Lehet ugyan mellébeszélni, de tény, hogy mindannyiunk életében vannak olyan periódusok, amikor igenis alapozásra, bőrhibáink elkendőzésére szükségünk van, hogy tökéletes(ebb) legyen a megjelenésünk.

makeup

 

Camouflage mindenkinek

Még a kifutók modelljeinek sem adatik meg az állandó hibátlan arcbőr, akkor pedig mit mondjuk mi, halandó nők, akik ha reggel belenézünk a tükörbe, néha megrémülünk a látványtól. Egy átbulizott éjszaka után, esetleg a stresszes munkanapok hozadékaként, vagy egyszerűen csak genetikai örökségként viseljük szemünk alatt azokat a fránya fekete karikákat, nem beszélve arról, hogy mindig a lehető legrosszabbkor és a lehető legrosszabb helyen éktelenkedik az arcunkon, a nyakunkon, a dekoltázsunkon vagy éppen a vállukon piros folt, pattanás.

Sosem volt a bőröm hibátlan, de vannak tőlem sokkal rosszabb helyzetben levő lányok is. Általában ezzel nyugtatom magam, mikor észreveszek valami oda nem illőt az arcomon. Ilyenkor aztán azonnal előszedek mindenféle, fajta és állagú alapozót, hogy valahogy megszüntethessem a gondot. Persze néha nem sikerül eltüntetni őket, és bár nem hiszek abban, hogy a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján úgy kell kinéznem, mintha skatulyából húztak volna ki – hiszen a hibáink is igen szerethetőek – sokszor elveszi a kedvem mindentől egy rosszul sikerült alapozás. Ez alatt azt értem, hogy minden igyekezetem ellenére sem sikerül eltüntetnem a számomra zavaró bőrhibát.

És hogy miért is szavaztam bizalmat a Camouflage palettának?

Ahogy mondják, a puding próbája az evés, ajánlom mindenkinek, próbálja ki bátran!
Meglepően jól eltüntethető vele minden apróbb pötty, piros folt, karika és egy megfelelő alapozás után használva, csodákat művel a bőrrel. Nagyon finom, krémes az állaga, kellemes púderillata van és zseniális ez a mini kiszerelés, hiszen könnyedén elfér a táskánkban, sminktáskánkban, így bárhová magunkkal vihetjük.
Nyolc színt találunk a palettában, natúr színeket, amelyek nagy segítségünkre lehetnek pigmentfoltok eltüntetésében is (a bőr színünknél egy árnyalattal világosabbat használjunk), míg a pigment hiányos területekre, a fehér foltocskákra, sötétebb árnyalatot kenjünk.

Olyan pici az egész, hogy gyakorlatilag a markunkban elfér, ha kicsomagoljuk, így nem foglal sok helyet, ráadásul ismét egy termék, aminek rendkívül ízléses és szolid a csomagolása. Könnyen elkenhető, nem szükséges hozzá semmilyen ecset, szivacs, elég csupán az ujjbegyünket használnunk a művelethez. Mint minden alapozónál, a camouflagenál is lényeges, hogy jól eldolgozzuk, figyeljünk oda a természetességre. Az alapozók nagy többségével ellentétben, ez nem hagy maga után zsíros érzetet, nem ragad és korrektorként is jól használható. Ezek is mindenképp a termék javára írhatóak.

Összességében: a Malu Wilz Camouflage palettája remek választás minden bőrhiba eltüntetésére, praktikus a kiszerelése, és ha az ár/mennyiség arányát nézzük, mivel egy nagyon pici is elegendő már ahhoz, hogy eltüntessük vele a foltokat, igazán megéri az ára, hiszen nagyon sokáig lehet sminkkészletünk alapdarabja ez a termék.

Ha te is szeretnéd kipróbálni:

Malu Wilz Camouflage paletta

5 799 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!