Főoldal / Tematikák / Baba-Mama / Megújult babavilág – bemutatkozik az új JOHNSON’S®

Megújult babavilág – bemutatkozik az új JOHNSON’S®

Új termékpaletta új köntös, minőség felsőfokon

Budapest, 2019. április 16. – Az amerikai tulajdonú JOHNSON’S® – mint a babakozmetikum piac vezető világmárkája – 125 éves történetének mérföldkövéhez érkezett. A legfrissebb kutatásoknak és az „új generációs” szülői visszajelzéseknek köszönhetően „kívül-belül” teljesen megújult a bababőr ápolásának termékpalettája. Az innovatív formulákkal és még több természetes eredetű összetevővel elérhető babakozmetikumok, friss, modern csomagolást kaptak. A vállalat a társadalmi felelősségvállalás jegyében a már nem árusított termékeit adományként adja át helyi közösségeknek.

A JOHNSON’S® világszerte az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik a babaápolási termékek tekintetében, értékesítési adataival Magyarországon is az első helyen áll a babakozmetikumok piacán. A gyorsan változó fogyasztói igények, az “új generációs” szülői elvárások, valamint a természetes, bőrbarát összetevők alkalmazásának szükségessége, a babaápolási termékek piacán lévő gyártókat – így a JOHNSON’S®-t is – innovációra, folyamatos megújulásra ösztönzi.

A cég kezdetektől elkötelezett a szigorú ellenőrzések mellett, így termékeik maximálisan megfelelnek a minőségi és a nagyon fontos biztonsági előírásoknak. Dóczi Dóra, a Johnson & Johnson Kft. marketing menedzsere hangsúlyozta:

“Új fogyasztói kutatásokat használtunk a megújult kínálatuk megalkotásakor: közel 9000 szülővel folytattunk párbeszédet, emellett gyermekorvosokkal, bőrgyógyászokkal, védőnőkkel működtünk együtt annak érdekében, hogy a termékekben használt összetevők még biztonságosabbak, gyengédebbek legyenek, még a legkisebbek számára is.

Amellett, hogy a gyártó termékei korábban sem tartalmaztak parabéneket és ftalátokat, az új portfólióból most kivonták a szulfátokat, és színezékeket is. Több természetes eredetű olajat használnak – mint például a kókuszolajat és gyapotmagolajat – a hajkondicionálókban és babaápolókban is, ez alapján a JOHNSON’S termékek összetevőinek több, mint 90%-a természetes eredetű. Az új termékek között egyszerűen eligazodhatnak a szülők, hiszen az újszülött babák, az aktív, 6 hónapos, valamint a 18 hónapos és idősebb kisgyermekek számára is elérhetőek a gyártó személyre szabott termékei.

A JOHNSON’S®- elkötelezett a környezettudatos életminőség és fenntarthatóság mellett. A jelenlegi hatékony, szabadalmazott rendszer támogatja, hogy olyan termékek kerüljenek a piacra, amelyek egészségesek és nem halmozódnak fel a környezetben. A JOHNSON’S® gyáraiban 20%-kal csökkent az energiafelhasználás, a gyártás során újonnan bevezetett eljárásoknak köszönhetően pedig előreláthatólag közel 20%-kal fog csökkenni a vízhasználat.

Válogass jelenlegi akciós Johnson’s termékkínálatunkból:

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!