Főoldal / Tematikák / Illat / Melyik született feleség lennél? Ez az illat illik hozzád!

Melyik született feleség lennél? Ez az illat illik hozzád!

A Született feleségek, Bree, Lynette, Susan és Gabrielle nem véletlenül lettek olyan népszerű karakterek: egy-egy nőtípust testesítenek meg, így mindenki megtalálhatja közöttük azt a személyiséget, amelyik hasonlít hozzá. Te melyikük lennél? Választásod megmutatja, hogy milyen parfüm illik igazán hozzád!

Bree

Bree a fegyelmezettség iskolapéldája, precíz, kötelességtudó. Két lábbal áll a földön, igyekszik mindent a lehető legtökéletesebben megoldani. A szabályok betartása rendkívül fontos a számára, szereti, ha mindenben úgy teljesít, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Ha az ő személyiségét érzed magadhoz a legközelebb állónak, akkor a föld-fa illatok illenek leginkább hozzád, mint a tea, a cédrus, szantál, mandula.

Tipp: nézz szét föld-fa illataink között!

Calvin Klein Reveal EDP nőknek 50 ml

9 699 Ft

Tovább

Atelier Cologne Gold Leather Unisex EDC 100 ml

29 999 Ft

Tovább

Diptyque L'Ombre Dans L'Eau EDT nőknek 100 ml

34 599 Ft

Tovább

Lynette

Jó humorú, temperamentumos, irányító egyéniség, aki ugyanakkor vágyik a védelmezésre is. Az élete nehézségein leleményessége és optimizmusa lendíti át, a legnehezebb helyzeteket is képes uralni. Fontos számára a karrier, de legalább ugyanilyen fontos, hogy szerető család vegye körül. Éles esze mellé hatalmas szív társul, s bár legtöbbször az előbbire igyekszik hallgatni, olykor az érzelmei átveszik az irányítást. Ha Lynette áll leginkább közel az egyéniségedhez, akkor a gyümölcsös és orientális illatok fejeznek ki igazán!

Tipp: Válassz gyümölcsös vagy orientális illataink közül!

Burberry Classic EDP nőknek 30 ml

7 490 Ft

Tovább

Carolina Herrera 212 VIP Rose EDP nőknek 50 ml

17 599 Ft

17 000 Ft

Tovább

Bruno Banani No Limits Woman EDT 40 ml

6 599 Ft

Tovább

Susan

Susan kissé bohókás, művészi hajlamokkal megáldott, érzelmes személyisége hajlamos a visszahúzódó merengésre, de barátai között is remekül érzi magát. Kedvessége, szerénysége, tisztasága egyszerűségét épp álmodozó, olykor a föld felett járó, elvont gondolkodásra hajló személyisége teszi különlegessé. Törékeny nőiségét a természetet idéző virágillatok, a citromos és friss illatok fejezik ki igazán.

Tipp: Nézz szét virág-, citromos és friss illatú parfümjeink között!

Versace Red Jeans EDT nőknek 75 ml

5 990 Ft

5 490 Ft

Tovább

Roberto Cavalli EDP nőknek 30 ml

7 990 Ft

Tovább

Clarins Eau des Jardins testpermet 100 ml

13 190 Ft

Tovább

Gabrielle

A mindig tűzről pattant Gabrielle a szenvedélyes, vibráló nő megtestesítője. Szókimondása, akaratossága és mindent elsöprő temperamentuma egyszerre bűvöli el és teszi próbára az „erősebb nemet”. Harcias oroszlánból egy pillanat alatt doromboló kiscicává tud szelídülni, és bármennyire is perlekedik a párjával, ha valami nem úgy alakul, ahogyan ő szeretné, jaj annak, aki egy rossz szót is mer szólni kedvesére. A végsőkig kitart nemcsak a szerelem, de a szerelme mellett is. Szenvedélyessége az élet minden területén megmutatkozik, de ez a tűz a szívét is felmelegíti, hatalmas lelke van, amit „nem fél használni”. A meleg fűszeres illatok illenek igazán pezsgő, karakán egyéniségéhez.

Tipp: Találd meg meleg fűszeres illataink között a te parfümödet!

Yves Saint Laurent Opium EDT nőknek 30 ml

15 890 Ft

Tovább

Burberry Brit EDP nőknek 50 ml

9 590 Ft

Tovább

Carolina Herrera 212 VIP EDP nőknek 30 ml

8 699 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!