Főoldal / Tematikák / Illat / Mi a jegyed a kínai horoszkópban? Ezt hozza számodra a Kutya éve!

Mi a jegyed a kínai horoszkópban? Ezt hozza számodra a Kutya éve!

Nézzük, mit hoz a 2018-as Kutya éve a tizenkét jegy számára!

kutya éve

Patkány

A lényeglátás képességére kell koncentrálniuk ebben az időszakban, így gördülékenyebben mehetnek az idén kissé küzdelmes munkahelyi ügyek. Kapcsolataikban pedig az irányítás elengedésének képessége viszi majd igazán előre a dolgokat.

Bivaly

A Bivalyoknak a diplomatikusság megtanulása és az uralkodási hajlam leküzdése lehet a leggyümölcsözőbb mind kapcsolataikban, mind munkájukban.

Tigris

A Tigrisek ötleteik megvalósításának képességére fókuszáljanak, idén ez jó eséllyel sikerülhet. A pártalálás, megállapodás időszaka jöhet el, ha észreveszik a kínálkozó lehetőséget és elhatározzák, hogy élnek vele.

Nyúl

A Nyulakra munkahelyi sikerek várnak, a közösségben és saját karrierútjában is egyre inkább megtalálja majd a helyét. Magánélete is pozitív fordulatot vesz, házasságot, pártalálást ígér az év.

Sárkány

A Kutya éve nem túl kedvező a Sárkányok régi elképzeléseire nézve -ezek megvalósulása a következő esztendő feladatköre-, ám az új ötletek termékeny talajra találnak! A szinglik párra lelhetnek, a kapcsolatban élők a szokottnál konfliktusosabb időszakra számíthatnak. 

Kígyó

A Kígyóknak a munkahelyi sikerek és kudarcok közül az előbbi lesz többségben, és a kudarcok is elkerülhetők, ha magabiztosságukat ügyesen prezentálják mások felé. A szingliknek eseménydús évük lesz, a párkapcsolatban élőknél pedig a féltékenység szülhet vitákat.

Vajon melyik illat illik igazán hozzád? Nézz szét parfümjeink között!

Christina Aguilera Secret Potion EDP nőknek 30 ml

4 699 Ft

Tovább

Thierry Mugler Alien újratölthető EDP nőknek 30 ml

15 599 Ft

Tovább

Chloé Love Story EDT nőknek 50 ml

16 799 Ft

Tovább

A Ló számára a Kutya éve lehet az egyik legjobb év – régóta dédelgetett tervek valósulnak meg, sikereket hoz mind a karrier, mind a magánélet. Letisztulnak kapcsolataik, a hátráltatók elhalványulnak, az értékesek megerősödnek.

Kecske

Konfliktusos időszak a Kutya éve a Kecskéknek, de nagyot fejlődnek a küzdelmekben, amelyek végül pozitív kimenetelűek lesznek. Az egyedülállók párra találhatnak, a kapcsolatokban pedig nő a kötődés ereje, elmélyülnek az érzelmek.

Majom

A Kutya évében az elkötelezettségre és az alaposságra kell ügyelniük a Majom jegy szülötteinek – ha ezekben az erényekben jeleskednek, sikeres évre számíthatnak. Ha módszeres tervek szerint haladnak, nem marad el a munkahelyi elismerés sem, szerelmi téren viszont érdemes visszafogni a kicsapongásokat.

Kakas

Szenvedélyektől, vitáktól sem mentes év vár a Kakasokra, akiknek a kompromisszumkészségről kell idén leginkább tanúságot tenniük. Ha ebben sikeresek és a közösség erejét felismerve haladnak útjukon, gyümölcsöző időszaknak néznek elébe.

Kutya

A Kutyák igazán sokat köszönhetnek majd a saját évüknek: régi álmaik teljesülhetnek be, ötleteik sikeresen valósulnak meg, párkapcsolatukban pozitív fordulatok következnek be, az egyedülállók megtalálhatják az igazit.

Disznó

Régi erőfeszítéseik idén érnek be a Disznó jegy szülötteinek is, főleg, ha jó csapatjátékosok. Nyugalmas, harmonikus időszak lesz számukra a Kutya éve, amelyben mind kapcsolataik, mind álmaik terén előre lépnek.

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!