Főoldal / Egyéb / Miért párásítsd és tisztítsd otthonod levegőjét?

Miért párásítsd és tisztítsd otthonod levegőjét?

Az influenza és a megfázás számos hasonló tünettel rendelkezik.
A köhögéssel vagy tüsszentéssel levegőbe juttatott baktériumok a felületeken maradhatnak, amelyekkel mások érintkezéskor megfertőződhetnek.

Mind az influenza, mind a megfázás megelőzhető, és ne felejtsük el, a megelőzés a legjobb és legolcsóbb gyógyszer! A tiszta levegő és a felületek tisztán tartása hozzájárulhat a család egészséges és boldogságához.

A testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, mellette elenyésző az élelem és a folyadék. Fontos kiemelnünk, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében százszorosa az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja.

Köztudott, hogy a téli időszak alatt otthonunk levegője jóval szárazabbá válik, köszönhetően a fűtésnek, a kevesebb szellőztetésnek. A száraz levegőt nem feltétlenül érzi az ember egyértelműen, de vannak ráutaló jelek (száraz köhögés, orrszárazság, szemirritáció), ekkor fontos megoldani a párologtatást.

Webáruházunk szuper kedvezményekkel kínál aroma diffúzorokat, párásítókat, melyek közül mindenki megtalálhatja a tökéletes készüléket

Airbi CANDY aroma diffúzor, púder

12 990 Ft

12 490 Ft

Tovább

TaoTronics TT-AD007 ultrahangos aroma diffúzor, fehér

9 999 Ft

Tovább

Anjou AJ-AD001 ultrahangos aroma diffúzor, sötétbarna

12 990 Ft

12 600 Ft

Tovább

Stylies Luna aroma diffúzor, fehér

14 999 Ft

Tovább

Stadler Form Julia aroma diffúzor, chili red

26 990 Ft

24 890 Ft

Tovább

Stadler Form Mia aroma diffúzor, chili red

13 990 Ft

12 900 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!