Főoldal / Egyéb / Miért párásítsd és tisztítsd otthonod levegőjét?

Miért párásítsd és tisztítsd otthonod levegőjét?

Az influenza és a megfázás számos hasonló tünettel rendelkezik.
A köhögéssel vagy tüsszentéssel levegőbe juttatott baktériumok a felületeken maradhatnak, amelyekkel mások érintkezéskor megfertőződhetnek.

Mind az influenza, mind a megfázás megelőzhető, és ne felejtsük el, a megelőzés a legjobb és legolcsóbb gyógyszer! A tiszta levegő és a felületek tisztán tartása hozzájárulhat a család egészséges és boldogságához.

A testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, mellette elenyésző az élelem és a folyadék. Fontos kiemelnünk, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében százszorosa az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja.

Köztudott, hogy a téli időszak alatt otthonunk levegője jóval szárazabbá válik, köszönhetően a fűtésnek, a kevesebb szellőztetésnek. A száraz levegőt nem feltétlenül érzi az ember egyértelműen, de vannak ráutaló jelek (száraz köhögés, orrszárazság, szemirritáció), ekkor fontos megoldani a párologtatást.

Webáruházunk szuper kedvezményekkel kínál aroma diffúzorokat, párásítókat, melyek közül mindenki megtalálhatja a tökéletes készüléket

Kommentek

Szólj hozzá te is!