Főoldal / Tematikák / Smink / Minden nőben ott a díva!

Minden nőben ott a díva!

Tegyük a szívünkre a kezünket és úgy mondjuk, hogy mi aztán tényleg soha, mi tényleg nem akartunk eddig egyetlen helyzetben sem dívának tűnni. Nem tudjuk megtenni, ugye? Nem baj, ha nem! Még azok is, akik csak és kizárólag a természetesség hívei, azok is szerettek volna életükben legalább egyszer tűzpiros ajkakkal, körmökkel, drámai hatású szempillákkal és hatalmas loknikkal tündökölni. Mert ilyenek vagyunk mi ízig-vérig nők, szeretünk csinosak lenni, szeretjük a szép ruhákat, a mutatós frizurákat, a gyönyörű sminkeket és magához a dívasághoz még egy csipetnyi titokzatosság, veszedelmesség és szexuális vonzerő is társul, amitől még jobban szeretnénk ezzé válni.

diva
De hogy mitől díva a díva? Természetesen nemcsak a külsőségektől. Kisugárzása is kell legyen egy nőnek ahhoz, hogy kitűnjön a szürkeségből. Felejtsük el, hogy csak a hollywoodi sztárok és színésznők kiváltsága a dívaság! Vegyük kezünkbe az irányítást, szerezzünk be néhány jó minőségű sminkcuccot és egyéb terméket és a hét bármely napján varázsoljunk magunkból istennőt.

Ötletek egy díva fegyvertárához

Igéző szempillák

A csábító pillantás nőiességünk alapja, egy igéző tekintet pedig bármelyik férfit leveszi a lábáról. A szem kiemelésének egyik legjobb módja, ha szempillaspirált használunk. Ha nem szeretünk sokat pepecselni a reggeli sminkkel, egy jó spirállal így is nyert ügyünk lehet egész nap.

Csábító ajkak

Egy vörös rúzsnak minden nő kelléktárában lennie kell. Nemcsak különleges alkalmak, ünnepi megjelenések alapkelléke ez, de a szürke hétköznapoké is, amikor egy kicsit feldobnánk a hangulatunkat. Egy piros rúzs garantáltan jót tesz a kedélyállapotnak és rendkívül nőiessé teszi viselőjét.

Tűzpiros körmök

A nők másik kedvence a tűzpiros körömlakk. Trendek jöhetnek-mehetnek, de egy biztos, ez soha nem fog kimenni a divatból. Kérdezzük csak meg anyáinkat, nagyanyáinkat, hogy ők használták-e? Garantáltan igen lesz a válasz! Hangulatjavítónak ez is beválhat. Azonban figyeljünk az összhangra: ha piros a körmünk, lehetőleg ugyanolyan árnyalatú legyen a szánk is.

Hatalmas loknik

A hullámos vagy egészen göndör loknikról már számtalanszor szót ejtettünk. Viszonylag könnyű elkészíteni ezt a hajviseletet és minden alkalomhoz tökéletesen passzol. Ha van hozzá egy tuti BaByliss hajgöndörítőnk is, az egész gyerekjáték lesz!

Kommentek

Szólj hozzá te is!