Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Mindent a szemnek!

Mindent a szemnek!

Azt mondják, “a szem a lélek tükre”. No, és persze van, amikor a sminkünk egyetlen álló bástyája is, éppen ezért nem árt neki egy kis reflektorfény.

Akadnak az életben olyan helyzetek (pl. maszkviselés egy világjárvány közepén), amikor nem opció egy-egy jól eltalált, hangsúlyos rúzs feldobása két perc alatt. Ilyenkor szükségünk lehet olyan gyors, de hatékony megoldásokra, amelyek a szemek környékére terelik a figyelmet, ezzel tökéletesítve az összhangot. Ilyenkor segítségünkre lehet néhány kifejezetten erre a célra kitalált beutycucc, amelyek nélkül nem sminktáska a sminktáska.

Hello, szemöldök!

Korábban méltatlanul kevés figyelem jutott a szemöldököknek, de szerencsére ez a trend újabban változni látszik. Ha jobban belegondolunk, az arc egyik legmeghatározóbb eleméről van szó, éppen ezért kihagyhatatlan, ha szépségápolásra van szó. Kezdjük egy hibátlan formázással, majd jöhet a festés és fixálás. Ha ez kész, a legfontosabb lépés máris pipa!

Malu Wilz Duo szemöldök styler/2

7 299 Ft

Tovább

MÁDARA szemöldökformázó #30 ash brown 5 g

6 990 Ft

5 990 Ft

Tovább

Venita Henna Color Szemöldök És Szempilla Krémfesték Barna 15 g

790 Ft

Tovább

Szeretjük a tusvonalakat

Sokan tartanak a kontúrvonalak megrajzolásától, pedig a megfelelő sminkeszközökkel és némi gyakorlással pár másodperc alatt elérhető a kívánt hatás. Érdemes kísérletezni, hiszen mindenkinek más válik be: vannak, akik a tusfilcekre, míg mások az ecsetes megoldásra szavaznak. Bónusz: a tusvonalak vastagításával igazi háromműszakos sminked lehet: kezdj egy könnyed vonallal az irodába, majd vastagíts kicsit a vacsorához, végül pedig duplázd az esti partiba. Kell ennél egyszerűbb, de nagyszerűbb megoldás?

Malu Wilz Super Fine szemhéjtus

5 799 Ft

Tovább

Malu Wilz Szemkihúzó ecset

2 649 Ft

Tovább

Malu Wilz Easy Roll szemhéjtus

4 799 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!