Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Mint a babáknak

Mint a babáknak

Ugye ismerős a hasonlat: “puha, mint a babapopsi”. Bizony-bizony, a legtöbben pont olyan selymes, rózsás, rugalmas bőrre vágyunk, mint amilyennel a legkisebbek büszkélkedhetnek. Nem csak álom!

Mielőtt végle lemondanánk arról, hogy elérjük a kívánt célt, érdemes egy kicsit szétnézni a babatermékek piacán. Nem arról van szó, hogy mostantól csak bébisamponnal mossunk hajat vagy babatörlőkendővel mossunk arcot, de azért egy kis piackutatás sosem árt. A gyakran használt összetevők feltérképezése máris jó kiindulópont lehet, nem is beszélve azokról a termékekről, amelyek bár alapjáraton bébicímkét kaptak, gyakorlatilag egyúttal érzékeny bőrre is javasolják azokat.

Testápoló

Mégis ki tudna ellenállni például egy olyan vitaminokkal dúsított krémnek, amely intenzíven hidratálja és regenerálja a száraz, húzódó, irritációra hajlamos bőrt? A jól megválasztott krémek puha és selymes tapintást, frissességet kölcsönöznek a száraz és érzékeny bőrnek, akárcsak egy 100%-ban természetes, finomítatlan shea vaj. Ha pedig igazi jolly joker megoldásra van szükség, a tonizálásra, hidratálásra, baba bőrének ápolására, napégés utáni regenerálásra, kozmetikai alapanyagként egyaránt használható aromavíz verhetetlen.

Törlőkendő

Izgalmas megfigyelés, hogy míg az apróságok ápolása során több különféle verziót is használunk, a felnőtt szépségápolási rutinban ritkán kapnak helyet ezek a praktikus kis kendők. Szerencsére ez  a kijelentés könnyedén kerülhet múlt időbe, ha beszerzünk néhány érzékeny bőr ápolására is alkalmas típust a már korábban megszeretett sminklemosó és fertőtlenítő kedvencünk mellé.

Kommentek

Szólj hozzá te is!