Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Ne zárd ki a lábaidat

Ne zárd ki a lábaidat

Ha már úgyis bakancsba vagy csizmába kell zárnod őket a latyakos-esős időjárás miatt, semmiképp ne hagyd, hogy a napi szépségápolási rutinodból is kimaradjanak.

Bár ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, fontos lenne, hogy ne csak a mindig látható felületekre koncentráljunk. Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy a lábainkat nem megérdemelten mellőzzük a mindennapos kényeztető ápolásból, pedig nyáron a száraz meleg, télen pedig a bezártságból eredő fülledtség miatt illene rájuk fokozottan odafigyelnünk.

Éljen a sarokápolás!

Bár a valóságban valószínűleg sosem jut majd akkora szerep a sarkaidnak, mint a mesékben (pedig milyen jó is lenne egy kis sarok-összeérintés után csodás helyekre hoppanálni), mégsem mindegy, hogy néznek ki például olyankor, amikor leveszed a zoknidat, mondjuk, egy jógaórán. Azt már csak hab a nemkívánatos tortán, hogy a berepedt sarkak bizony meglehetősen fájnak is, ezért ha ránk hallgatsz, inkább elkerülöd ezt a kellemetlenséget.

Naturland Sarokápoló balzsam 100 ml

1 990 Ft

1 799 Ft

Tovább

BaByliss Sarokcsiszoló készülék elemmel

8 990 Ft

5 199 Ft

Tovább

Carnation Sarokbőr Repedés krém 50 g

1 290 Ft

Tovább

Ég veled, lábszag!

Mielőtt heves tiltakozásba kezdenél, hogy ez a probléma bizony téged nem érint, megnyugtatunk: teljesen természetes, hogy az egész napos, bélelt lábbelikben való raboskodás után nem épp rózsaillatúak az ember virgácsai. Természetes, de tehetsz ellene! A megfelelő spray-k frissen, szárazon és szagmentesen tarják a lábat egész napra.

Carnation Footcare Lábizzadás Elleni Szagtalanító spray 150 ml

1 490 Ft

Tovább

Naturland Lábizzadás Elleni spray 100 ml

1 590 Ft

Tovább

Carnation Footcare Lábszagűző Cipő Spray 150 ml

1 490 Ft

Tovább

Fontosak a körmök!

Tény, hogy az, hogy a kézkörmeinket géllakoztassuk vagy épp műkörmöket építtessünk rájuk, sokkal elterjedtebb, mint a pedikűröztetés, pedig a lábkörmök szépsége is hozzájárul a teljes ápoltsághoz. Kicsi energiabefektetéssel látványos eredmények érhetőek el, szóval lábköröm-ápolásra fel!

Carnation Lábköröm Puhító oldat 14 ml

1 390 Ft

Tovább

Aromax Köröm-Lábápoló ecsetelő 10 ml

1 690 Ft

1 490 Ft

Tovább

Carnation Footcare Oldat Egészséges Körömért 14 ml

2 190 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!