Főoldal / Tematikák / Körömápolás / Nézzünk egy kicsit a jövőbe – 2017 tavaszának körömtrendjei

Nézzünk egy kicsit a jövőbe – 2017 tavaszának körömtrendjei

Bár még ki sem élvezhettük igazán az idei őszi-téli körömtrendeket, máris jó tisztában lennünk a 2017 tavaszától divatos körömfestéssel. Megnyugtató tény azok számára, akik rajonganak a természetes színekért, a nude árnyalatokért, hogy ezek jövőre is divatosak lesznek, de akik szeretnék újításokkal kezdeni az évet, azoknak is tartogat pár igazán különleges, néha meghökkentő körömfestési és díszítési megoldást a jövő tavasz.

Jó, ha még év eleje előtt beszerzünk néhányat az éppen aktuális lakkszínekből, így nem érhet majd meglepetés minket semmilyen körülmény között. Arról jövőre se feledkezzünk meg, hogy körömlakkszínünk lehetőleg passzoljon mindig a rúzsunkhoz, vagy úgy általában az öltözékünkhöz, hogy igazán trendik lehessünk. De akkor lássuk is, mi lesz 2017 tavaszának körömtrendje!

Babarózsaszín

babarozsaszin

Ha van szín, ami minden bőrtónushoz jól áll az a babarózsaszín. Nemcsak visszafogott, de igazán nőies is. A halvány rózsaszín és az ettől is világosabb árnyalatok épphogy látszanak a körmökön, éppen ezért kölcsönöznek kezeinknek igazán ápolt hatást. Nemcsak jövő tavasszal, de mindig legyen egy ilyen színű körömlakk a tarsolyunkban, mert mint tudjuk, a klasszikus dolgok ritkán mennek ki a divatból. Ha nem elégszünk meg azzal, hogy csak rózsaszínre festjük a körmeinket, tegyünk bele néhány strasszkövet is, amivel igazán elegánssá varázsolhatjuk a manikűrünket.

Metál körmök

metal-kormok

Többször ejtettünk már szót az idén hódító metal hatású körmökről. Ehhez persze egy kicsit bevállalósabbnak kell lennünk, de ha igazán menő manikűrt szeretnénk, mindenképp próbáljuk ki ezt a technikát! Az ünnepi szezon favoritja lehet, de hétköznapokra is abszolút bevállalhatók a nyolcvanas éveket idéző, arany- és ezüstmetál színű körömlakkok. Az utóbbit a hűvösebb, előbbit pedig a melegebb színtípusba tartozóknak ajánljuk.

Ha ilyen körömlakkot választunk, figyeljünk arra, hogy az ékszereink harmóniában legyenek vele, tehát ezüsthöz értelemszerűen ezüstös, aranyhoz pedig arany- vagy rezes fényű ékszereket vegyünk fel!

Pompa és csillogás

pompa-es-csillogas

Jövőre abszolút a körömcsillogásé lesz a főszerep. Mindegy, hogy az egész körmünket csillogóba “öltöztetjük” vagy éppen csak megmutatjuk neki ezt a módszert, biztosan minden szem a manikűrünkre szegeződik majd. Azért arra jó figyelni, hogyha a körmünk túlontúl csillogó, a sminkünk és az öltözékünk legyen visszafogottabb.

Strasszkövek

strasszkovek

A strasszkövek nemcsak egy egyszerű manikűrt képesek feldobni, hanem önmagukban is dísze lehet körmeinknek. Ha alkalomra készítjük a körmöt, a festéseket kővel még alkalmibbá tudjuk varázsolni. A kövek a természetes körmön, műkörmön és a láb körmein is egyaránt jól mutatnak. A strasszkövek színválasztéka gazdag, így az alkalomnak megfelelő kompozíciót lehet elérni a viselt ruhákkal, ékszerekkel, vagy egyéb kiegészítőkkel.

Márvány hatás

marvany-hatas

Idén indult hódító útjára a márvány hatású körmök trendje és még mielőtt megrémülnénk, hogy itt van egy vagány trend, amit még ki sem próbáltunk, megnyugtatásképp mondjuk, jövőre is divat a márvány hatású manikűr. Bár otthon saját magunknak elkészíteni kicsit macerás és időigényes, de nem lehetetlen vállalkozás, ám ha biztosra mennénk, kérjük meg a manikűrösünket, hogy varázsoljon márványmintát a körmeinkre.

Egy szín helyett kettő

egy-szin-helyett-ketto

Rendkívül közkedvelt lesz hamarosan a két szín használata a körmön. Mindegy, hogy a kicsit fordított francia manikűrös technikát használjuk vagy éppen az ombre-módszert, lényeg, hogy két színt válasszunk körömfestéshez jövőre.

Csík hátán csík

csik-hatan-csik

Hogy mi a jó a csíkos manikűrben? Gyakorlatilag minden. Trendi, mutatós, a legunalmasabbnak tűnő szetteket is képes feldobni, nem beszélve arról, hogy viszonylag könnyen és gyorsan elkészíthető. Kell ennél több?

Egyszerű és nagyszerű

egyszeru-es-nagyszeru

Csak tegyünk néhány pöttyöt, esetleg egy vonalat, monogramot az egyszínűre festett vagy natúr körmünkre, hagyjuk megszáradni és fessük le áttetsző lakkal. Lényeg, hogy minél kevesebb erőfeszítésünkbe kerüljön. Gyors és praktikus megoldás az egyszerűség kedvelőinek. Még különlegesebbé tehetjük, ha eltérő színeket kombinálunk, vagy a pöttyöket széthúzzuk kicsit mondjuk egy fogpiszkálóval.

A mi kedvenceink:

Kommentek

Szólj hozzá te is!