Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Otthon, szépséges otthon

Otthon, szépséges otthon

Jó hír: online rendeléssel és egy kis gyakorlással a saját fürdőszobádat is szépségszalonná alakíthatod.

Bármikor adódhat olyan helyzet, ami miatt kiesnek a hétköznapokból az olyan megszokott rutinok, mint például a heti egy frizuraigazítás a fodrásznál vagy a rendszeres géllakfrissítés a körmösnél. Aggodalomra semmi ok, hiszen szerencsére manapság már szinte bármi megoldható.

Körmözz!

Igen, tudjuk, hogy jobb profikra hagyni a dolgot, de ha úgy alakul, otthon is megvalósítható a körömápolás. Ne feledkezz meg például egy jó antibakteriális ecsetelőről, amely kondicionálja a körmöt és a körömágy bőrét. Erre a területre is igaz, hogy alap a jó alap, tehát hiába szerzel be akár minden napra más színű körömlakkot, ha közben nem figyelsz oda ilyen apró, de annál fontosabb részletekre.

Hajazz!

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de tapasztalataink szerint a legtöbben azért nem szeretnek otthon hajat göndöríteni vagy például csavarókkal kísérletezni, mert nincs erre idejük. Ha adott néhány óra a home wellnessre, érdemes kihasználni a lehetőséget, és tökélyre fejleszteni ezirányú tudásodat. Szerezz be pár olyan kütyüt, amelyet sosem mertél és tuningold fel magad. A jutalom: hiperszuper jól fogod érezni magad a bőrödben.

Fürdőzz!

A hétköznapi rohanásban inkább csak egy gyors zuhany fér bele a napodba? Bár már a hőmérők kezdenek egész barátságos értékeket mutatni, esténként még mindig jól esik befeküdni egy kád meleg vízbe a kedvenc sorozatoddal. Utána jöhet egy kis kényeztető testvaj, levezetésképp pedig a kedvenc arckrémet. Rendszert is csinálhatsz belőle.

Kommentek

Szólj hozzá te is!