Főoldal / Rovatok / Újdonságok / Rimmel bemutatja az új Oh My Gloss! Oil Tint-et

Rimmel bemutatja az új Oh My Gloss! Oil Tint-et

Most valami olyat mutatunk, ami alapjaiban változtatja meg az ajakfényekről való ismereteid! A Rimmel London bemutatja az új Oh My Gloss! Oil Tint-et, melynek innovatív formulája nemes olajokba zárva tartalmazza a mélytüzű pigmenteket. Élvezd a hidratált ajkak csillogását frissítő ultra-ragyogó, olajat tartalmazó, de mégsem olajos érzésű, tiszta színekben. Ragyog…de nem úgy ahogy eddig tudtad!

Rimmel Oh my gloss – titkos fegyver a száraz, fakó ajkak ellen

A színezett ajakolaj a száraz, fakó ajkak elleni titkos fegyvered lehet. Az ultra-könnyű, nem ragacsos, nem kiszáradó textúra az egyedi frissesség és áttetsző árnyalatok kényelmét hordozza magában. Az ajak-ölelő formulában a  kókusz, gránátalma, abesszín olaj és fehérretek mag olaj – együtt a formula 20%-át teszik ki  –  harmonikus kölcsönhatása segít az ajkak érzékeny, finom bőrének hidratálásában, ápolásában.

Az innovatív, színezett olaj formula tiszta pigmenteket visz az ajkakra, így a végeredmény nedvesen fénylő, ragyogó összhatás.  A színezett pigmentek egységesen oszlanak el a magas olaj tartalomban, így  szépen, egységesen fednek. A formulában található polymerek fokozzák a vakítóan ragyogó végeredményt.  Biggyeszd csak ajkaid, ellenállhatatlan leszel!

Imádnivaló, magas fényű árnyalatok

Imádni fogod a magas fényű árnyalatokat, amelyek elképesztően jól néznek ki ajkaidon. Fedezd fel a fényes pinkeket: baby-lush Smart Pink #100 és a magenta-tónusú Modern Pinket #300. Kreálj lenyűgöző vonzerőt a Pop Poppy #500-al, az ínycsiklandozóan figyelemfelkeltő vörössel, vagy adj egy leheletnyi  világos színt Contemporary Coral  #400, vibráló korall árnyalattal. Minden árnyalat ápolja az ajkakat és extra szexi csillogó hatást ad.

Oh My Gloss! Oil Tint  cuki csomagolása az eredeti Oh My Gloss! dizájnt követi, de most csajos, ezüstös- metál kupakot kapott. A csomagolás tükrözi a benne rejlő árnyalatot, nagyon sikkes. Ravasz ezüst fólia grafikája felerősíti a színezett olajos formula színét fokozva az egyszerre elegáns és játékos stílust.

Rita Ora a nedves, vizes bőrrel tűnik fel a lehengerlő nyomtatott kampányban. Ajkai csillognak, bőrén vízcseppek ragyognak, “mint aki éppen most jött ki a zuhany alól” frizurával. A Rimmel  nagykövet megjelenése annyira szuper-érzéki!  Csábító ajkai a  Pop Poppy #500 árnyalatban tündökölnek, olyan fényes és szexi,  amelyet nem lehet nem észre venni.

Atyaég! A ragyogás soha nem volt még ilyen lédús, és soha nem érezted ilyen szenzációsnak. Tedd ragyogóvá ajkad az olajokban gazdag hidratáló formulával, válaszd a Rimmel Oh My Gloss! Oil Tint ajakfényt!

Live the London Look.

Szerezd be az Oh My Gloss! Oil Tint ajakfényt a Beauty webáruházban:

Rimmel Oh My Gloss Oil Tint Szájfény 100

1 399 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!