Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Sminktippek az ünnepekre

Sminktippek az ünnepekre

Akár alapjáraton is sminkelős típus vagy, akár azok táborát erősíted, akik csak különleges alkalmakkor ragadnak ecsetet, december vége mindenképpen csúcsszezonnak számít nálad is. Segítünk megvalósítani a leginkább ünnephez méltó festéseket.

Alapozz!

Mindegy, hogy a visszafogottabb, természetesre hajazó make-upok híve vagy vagy inkább a feltűnőbb megoldásokra szavazol, egy biztos: a megfelelő alap nélkül egyik sem mutat igazán jól. Lényeg a lényeg: fontos, hogy mielőtt már azon gondolkodnál, milyen szemhéjpúdert válassz vagy milyen legyen az aktuális rúzs, első körben tökéletesítsd az arcbőrödet. Attól függően, hogy hol helyezkedik el az bőröd a problémás típus skálán, voksolhatsz egy hidratáló, védő és tökéletes fedést biztosítő BB krémre vagy bevetheted a nehéztüzérséget némi korrektor és alaposan fedő alapozó formájában.

 

 

Válassz ünnepi színeket!

Nemrég írtunk már a fémes hatású sminkek magával ragadó erejéről, de ha december második felére gondolunk, nem tudjuk elégszer emlegetni ezeket. Persze nem csak az arany-ezüst-bronz háromszögben gondolkodhatunk. Bátran jöhetnek egyéb erőteljes árnyalatok is, amelyek passzolnak az aktulis outfitünkhöz. A mi kedvencünk például a zöld, amelyre bár a legtöbben ritkán gondolnak úgy, mint potenciális szemhéjszín, egy csodásan feldíszített karácsonyfa mellett tökéletesen megállja a helyét.

 

 

Merj tündökölni!

Azaz kapd elő akár a régóta a fiók mélyén pihenő szájfényeidet és meglepőbb árnyalatú rúzsaidat is. Bizony-bizony, ilyenkor a ragyogásé a főszerep, amelybe egy-két vadabb smink is bátran belefér. Mikor máskor, ha nem az év legdíszesebb időszakában?

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!