Főoldal / Tematikák / Test és fürdő / Strand trend 2018 Ezek az idei nyár sláger fürdőruhái!

Strand trend 2018 Ezek az idei nyár sláger fürdőruhái!

Legyen szó bikiniről vagy egyrészes fürdőruháról, az idei nyár igazi különlegességekkel rukkol ki a vízparti kifutón. Hódíts te is a legtrendibb fürdőruciban!

A 2018-as nyári fürdőruhadivat a nőiességről, az egyediségről és a rafinériáról szól. Igazán hálásak lehetünk az új trendnek, hiszen bármilyen alkat és ízlésvilág találhat magának megfelelő darabot ezen a szabás és minta tekintetében is rendkívül széles palettán.

A díszítés rafinériája: pántok és fodrok

A bikiniknél és egyrészeseknél is menő a több pánt, a dresszeknél akár középtájon is keresztül-kasul futhatnak a testen, így keltenek sejtelmes és összetett hatást. A fodrok is díszíthetik az alsó- és felsőrészt egyaránt, a kicsitől az egészen nagy, esetleg ferde szabású fodorig minden divatos. A dresszek fodros felsőrésze olyan kidolgozott, hogy akár valódi öltözetként is szolgálhat, elég csupán egy szoknyát ráhúzni, és máris indulhat a nyáresti party!

Fűzők és fehérneműk a vízparton

Persze nem valódi fehérneműről van szó, de az áttört anyagok és a csipke a fehérneműk intim világát idézi. A merészebbek egészen biztosan felkeltik a figyelmet, és idén nyáron már senkinek nem az jut eszébe, hogy elfelejtettünk fürdőruhát vinni, hiszen mindenütt hódítanak a csipkés csodák. A fűzős megoldások szintén nagyon népszerűek, nemcsak a dresszeknél, de a bikinik felső- és alsó részén is.

Az átlátszóság hatalma

Az átlátszó anyagok az idei fürdőruhadivat egyik legfontosabb kellékei. Az egyrészes darabokat ilyen anyagból készült sávok törik meg, hogy úgy tűnjön, mintha csupán pántok takarnák a testünket. A bikinikben is feltűnnek ezek az átlátszó betétek, és jellemzőek a szilikonpántok, amelyek nemcsak sejtelmességet kölcsönöznek, de karcsúsítanak is.

Alakformálás fürdőruhával

Nemcsak a szilikonpántok formálják optikailag az alakot – az idei fürdőruhatrend nagy hangsúlyt fektet a korrigálás lehetőségére is. Az egyrészes fazonok combvágása extrém módon magas is lehet, így a comb jóval hosszabbnak látszik. Ha pedig a hasunkat szeretnénk elfedni, a magas derekú bikinikhez folyamodhatunk, amelyek idén nyáron szintén reneszánszukat élik.

A bombaalak sem marad rejtve

Persze, akik büszkélkedni szeretnének vonalaikkal, idén bőven megtehetik: a falatnyi bikinik is hódítanak, minél kevesebbet takar a mini ruhadarab, annál jobb – a bikinik apró alsórészeit egy-egy pánt tartja csupán, a melltartók pedig kicsiny háromszögek, amelyek nem sokat bíznak a képzeletre.

Színek és minták

Ahogyan a szabás tekintetében, a színek és minták területén is szabad a vásár. Egyszínűből a fekete, a pink és a különböző árnyalatú kékek a legdivatosabbak, de bármilyen színt választhatsz, idén minden divatos. A csíkos és pöttyös most is sláger, de a virág-, az absztrakt és a trópusi minták is népszerűek.

Az idei felhozatalról nem hiába mondták, hogy az utóbbi évek legsokszínűbb divatja, tényleg mindenki megtalálhatja a kedvére valót! Válaszd ki a kedvencedet, és irány a vízpart – természetesen kellő védelemmel felszerelkezve!

A trendi fürdőruha mellett ne feledkezz meg a szőrtelenítésről sem:

BaByliss Perfect'liss epilátor - 40 csipeszes+2 kiegészítő fej (precíziós, sarokreszelő)

24 990 Ft

Tovább

BaByliss Perfect liss Duo epilátor precíziós fejjel

32 991 Ft

23 690 Ft

Tovább

BaByliss Homelight Compact IPL-Quartz tartós szőrtelenítő

79 990 Ft

54 990 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!