Főoldal / Tematikák / Illat / Számmisztikai szerelemhoroszkóp

Számmisztikai szerelemhoroszkóp

Cheiro számmisztikáját mindenhol alapként használják – ismerd meg te is, mit árul el a te születésnapod a szerelemről!

szerelemhoroszkóp

Így számold ki!

Cheiro rendszere csak a születésnapot veszi figyelembe, az évet és a hónapot nem. Ha kétjegyű a szám, akkor add össze a két számjegyet, így pl. a 16-án születettek száma az 1+6=7-es.

Az 1-es szám jelentése

Ha 1-es a számod, a szerelemben is a tüzet, az egyediséget, a folyton hömpölygő szenvedélyt keresed. Izgalmas veled lenni, mert életet viszel a kapcsolataidba, kreatív szerető vagy, és a párkapcsolat keretei között is megőrzöd egyéniségedet, határozott nézeteidet. Az a fajta nő vagy, akit nem minden férfi merne bevállalni – épp ezért ideális párod is kiemelkedik a tömegből, vezető személyiség, magabiztos, és pontosan tudja, mit akar. Ha megtaláljátok egymást, örökre együtt maradtok!

A 2-es szám jelentése

Számodra a szerelem legszebb részét a gyengédség jelenti. Lágy és finom vagy, így a férfiak igazán férfinek érezhetik magad melletted. Büszkék rá, hogy mindig adsz magadra, és jó veled megjelenni. Érzelmileg rengeteget adsz a párodnak, ám ha nem kapsz elég figyelmet, depresszívvé válhatsz. A veled való együttélésben nehézséget a túlérzékenységed jelent és az, hogy nehezen hiszed el, hogy téged igenis nagyon szeretnek. Lelked mélyén te is olyan férfit keresel, aki hozzád hasonlóan lágy és érzékeny. Olyan emberrel tudsz boldog lenni, aki nem fél kimutatni az érzéseit, fogékony a szépre és a finomságra. Ha megtalálod, tőle minden szeretetet és törődést meg fogsz kapni, és életed végéig bizton számíthatsz hűségére és szerelmére.

A 3-as szám jelentése

Megbízhatóságod és felelősségteljességed miatt a biztonságot jelented a férfiak számára, felhőtlenséged és humorod pedig könnyeddé teszi a veled való együttlétet. Ami feladja a leckét, az az uralkodási vágyad és a függetlenséged, amely igen erőteljes személyiséggé tesz. Ez egyrészt lenyűgözi és vonzza őket, másrészt viszont nem könnyű melletted férfinak lenni. Ezért olyan ember mellett találhatod meg a boldogságot, aki hozzád hasonlóan könnyed, vidámsággal teli életre képes, nem kell bizonygatnia férfiasságát és nem csinál nagy ügyet semmiből. Ha emellett még jól is néz ki, és szórakoztató, tökéletesen kielégíti majd minden igényedet.

A 4-es szám jelentése

Nehezen bírod a magányt, ezért neked különösen fontos, hogy párkapcsolatod legyen, ám nem egykönnyen sikerül megteremtened. Jellemed olyan, hogy mindig kicsit kilógsz a sorból, mindent másképp gondolsz, ahogy a többiek. Ráadásul ragaszkodsz a függetlenségedhez és nehezen tűröd a korlátokat. Emiatt „nem könnyű veled”, ám épp különcséged az, ami egy férfinek érdekessé és izgalmassá teszi a veled való párkapcsolatot. Olyan férfi tud Nagy Ő lenni számodra, aki határozott irányítója sorsának, testét és szellemét gondosan műveli, magas erkölcsiségű és minden tekintetben olyan, akire felnézhet egy nő.

A hozzád illő illatot megtaláltad már? Nézz szét ajánlataink között!

Bruno Banani BB Pure Woman EDT nőknek 20 ml

3 090 Ft

2 690 Ft

Tovább

Gabriela Sabatini Happy Life EDT nőknek 30 ml

4 399 Ft

Tovább

Replay Jeans Spirit For Her EDT nőknek 40 ml

5 199 Ft

Tovább

Az 5-ös szám jelentése

Melletted aztán sosem lehet unatkozni! Körülötted pezseg az élet, ha minden nyugis, akkor azonmód munkához látsz, hogy felkavard az állóvizet. Állandóan tele vagy ötletekkel, cikázik az agyad jobbra-balra, folyton csinálnod, gondolkodnod vagy érezned kell valamit. Bár mindenkivel jól kijössz, hiszen jellemedet is oda hajlítod, ahova csak akarod, a lelked legmélyén csak hasonló emberrel érzed igazán jól magad. A te Nagy Ő-d intelligens, felfedező szellemű ember, akit minden érdekel, és minden új dolognak a nyomába ered. Ha megtaláljátok egymást, minden téren fantasztikus kalandokban lesz részetek.

A 6-os szám jelentése

Rendkívüli vonzóerővel rendelkezel, szinte hatalmad van a férfiak felett, hajlamosak a rajongásra is irántad. Ha azonban megszeretsz valakit, alárendeled magad a másiknak, és mindent megteszel, hogy boldog legyen. Gondoskodsz minden szükségletéről, rengeteg törődést és szeretetet adsz, így igazán szeretnek veled lenni a férfiak. Mindened a harmónia, a veszekedést nehezen viseled, bár sokszor te provokálod ki csak azért, hogy meggyőződj társad szerelméről. Bizonytalanságod és féltékenységed okoz általában konfliktusokat, de összességében békés, mély szerelemben képes veled élni a társad. Olyan férfi mellett lehetsz boldog, aki gondoskodó, együtt érző, kedves és figyelmes, és akinek a család az első.

A 7-es szám jelentése

Kihívás vagy a férfiak számára, mivel egyéniséged nagyon eredeti, szellemiséged pedig magas. Nem akárki mer hozzád közeledni, emiatt gyakran hozzád hasonló személyiségekkel alakítasz ki párkapcsolatot. Pedig te egy racionalista, két lábbal a földön járó ember mellett bontakozhatsz ki csak igazán, olyan mellett, akinek hétköznapi tettei mögött mély értékek húzódnak. Ettől is olyan rejtélyes – és te vonzódsz a rejtélyekhez, a ki nem ismerhető izgalmas személyiségekhez. Ha megtalálod, egy életre való tanulnivalót biztosít számodra, miközben gyakorlatiassága megóv attól, hogy felhők feletti szárnyalásod veszélyekbe sodorjon.

A 8-as szám jelentése

A végletek embere vagy, te vagy egyik irányba mész vagy az ellenkezőbe, de soha a kettő között. Mindig a figyelem középpontjában vagy, bár sokan ridegnek hisznek, mert jó kis páncélt építettél magad köré. Emiatt nem mindig közelednek hozzád könnyen a férfiak, ám aki mégis veszi a bátorságot, élete nagy szerelmével kerülhet szembe. Nem lesz könnyű dolga és viharos életre számíthat melletted, de cserébe mély érzelmeket és egy igazán izgalmas életutat kap ajándékba. Olyan férfivel tudsz harmonikus kapcsolatot kialakítani, aki szintén erős, tiszteletet kivívó személyiség. Ha fel tudsz rá nézni, és ki is tudod fejezni csodálatodat, ő viszonzásul mindent megad azért, hogy boldognak érezd magad.

A 9-es szám jelentése

A férfiak vágynak a meghódításodra, de egyszersmind tartanak is tőled. Harcos elszántságod, szenvedélyességed, uralkodási hajlamod nem ígér könnyű kapcsolatot, ám impulzív személyiséged olyannyira vonzó, hogy muszáj a tűz közelébe merészkedniük. Veled együtt lenni pedig szintén kettős: nem tűrsz beleszólást semmibe, öntörvényű vagy és te akarod viselni a nadrágot, azonban a szeretetért képes vagy mindennek az ellenkezőjére is, és odaadó társ vagy. Olyan férfivel lehetsz boldog, aki türelmes, nagylelkű és bölcs, magas szellemisége, szelíd világszemlélete pedig lenyűgöz és hálát ébreszt benned, amiért rátaláltatok egymásra.

Kommentek

Szólj hozzá te is!