Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Szilveszteri nagy durranások

Szilveszteri nagy durranások

És te hogy ünnepled az év végét? Segítünk, hogy ne csak a tüzijáték szóljon nagyot!

 

Az első és legfontosabb: merj nagyot álmodni, azaz gondolkodj valami karakteresben, nagyban, feltűnőben. Bizony, ilyenkor nyugodtan lehetsz bátor beautyfronton is, hiszen ez az év legdíszesebb napja. Ilyenkor mindenhol pezsgő pukkan, konfetti repül, avagy a túlzás nem ismert fogalommá válik.

 

Vállalj be például műszempillákat! A manapság kapható verziók használata rendkívül egyszerű, otthon hozzáértő személy segítsége nélkül is felhelyezhető és még a lélegzeted is eláll a végeredménytől.

 

Válassz erőteljes illatokat! Fogadjunk, hogy veled is előfordult már, hogy megfordultál valaki után az utcán csak azért, mert olyan csodálatos illatfelhőt húzott maga után. Ezt a hatást te is bármikor elérheted egy jól megválasztott parfümmel.

 

Barnulj! Attól, hogy idén nem egy másik kontinensen köszöntöd az új évet, még hozhatod a bahamai barnaságot. Ehhez csupán egy jó önbarnítóra lesz szükséged, amely egyenletesen barnít, miközben ápolja is a bőrt. Ha nem vágysz egész testes barnaságra, egy bronzosító mellett is bármikor leteheted a voksodat.

 

Találj új hangsúlyokat! Az új év sokszor valami új kezdetét is jelenti. Tökéletes alkalom arra, hogy kipróbálj valamit, amit korábban sosem. Sminkelés terén mi például a szemöldökfókuszra szavazunk, hiszen a megfelelő festéssel egészen új külsőt is varázsolhatunk magunknak az évkezdésre.

 

Tuningold a hajadat!

Mert díszíteni nem csak a karácsonyfát lehet! Egy szilveszteri frizura bármikor elbír némi extra kiegészítőt, szóval kísérletezz bátran különböző csatokkal és szalagokkal.

Kommentek

Szólj hozzá te is!