Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Szőrteleníteni vagy nem szőrteleníteni?

Szőrteleníteni vagy nem szőrteleníteni?

Ez nem is kérdés! Az, hogy az esetek 95 százalékában hosszú nadrágban vagy vastag leggingsben, esetleg sötét, kötött harisnyában merészkedünk ki a novemberi hidegbe, még nem kifogás.

Mármint ha abból indulunk ki, hogy alapjáraton a szőrtelenítős típusba tartozol. Amennyiben nem bírod a kósza szálakat, úgy nem szabad, hogy az időjárás határozza meg a hozzáállásodat. Persze nem szeretnénk ámítani senkit: mindenkivel előfordul, hogy inkább a láthatatlanná tévő köpenyként működő, hosszúszárú ruhadarabokra szavaz, de hosszú távon azért nem kell téli álomra küldeni a borotvát. Vagy amit éppen használni szeretnél.

Borotva

Ha igazán gyors megoldásra van szükség, a borotva a legegyszerűbb választás. Tény, hogy nem a legtartósabb, de még egy utolsó pillanatos készülődés közben sem késő nekilátni a dolognak. Főleg, hogy ma már olyan elektromos verziók is léteznek, amelyekben a beépített LED lámpa már tényleg csak a hab a tortán. A hámlasztó feltét, a beépített trimmelő és a tölthető akkumlátor igazi főnyeremény. Persze ha csak nem maradnál inkább a jól bevált hagyományos kiadásnál.

Beurer HL 35 női borotva beépített LED lámpával, töltőállomással

14 490 Ft

12 990 Ft

Tovább

Remington WSF4810 Női elemes borotva

5 699 Ft

Tovább

X-EPIL 4 pengés cserélhető fejes női borotva

1 999 Ft

1 399 Ft

Tovább

Gyanta

Bár a gyantázás viccesen fájdalmas folyamatáról gyanúsan mindenkinek a Mi kell a nőnek? (vagy valamelyik hasonló film) ikonikus jelente ugrik be, egy kis gyakorlattal azért ez a procedúra sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Szerencsére már rég nem kell szépségszalonba menni ahhoz, hogy az otthonodban is profi körülmények között szabadulhass meg a szőrszálaktól. Komplett gyantázó szetteket is beszerezhetsz, így minden adott a pihepuha, selymes lábszárakhoz és egyéb testfelületekhez.

Rio Beauty Teljes gyantázó készlet ( lágy-kemény gyantát is tartalmaz) CWAX2

24 990 Ft

21 990 Ft

Tovább

X-Epil Happy roll gyantázószett

4 990 Ft

4 490 Ft

Tovább

X-Epil Használatrakész gyantacsík testre 6x2db

999 Ft

899 Ft

Tovább

Tartós szőrtelenítés

A tartósság manapság már nem csak a profik kiváltsága! Az otthonra is megvásárolható készülékek némelyike már annyira intelligens, hogy olyan bőrérzékelővel is rendelkezik, amely folyamatosan méri a bőr tónusát és a fény intenzitását, majd ennek megfelelően állítja be a gépet a leghatékonyabb és biztonságos kezelés érdekében. Mindezt anélkül, hogy el kellene hagynod a saját fürdőszobád. Ez azért elég menő, nem?

GSD DEESS GP586 villanófényes IPL szőrtelenítő (extra fényterápiás lámpákkal)

119 990 Ft

74 990 Ft

Tovább

BaByliss Kompakt IPL-Quartz tartós szőrtelenítő arcra és testre

64 990 Ft

Tovább

SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő készülék

96 899 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!