Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Szőrteleníteni vagy nem szőrteleníteni?

Szőrteleníteni vagy nem szőrteleníteni?

Ez nem is kérdés! Az, hogy az esetek 95 százalékában hosszú nadrágban vagy vastag leggingsben, esetleg sötét, kötött harisnyában merészkedünk ki a novemberi hidegbe, még nem kifogás.

Mármint ha abból indulunk ki, hogy alapjáraton a szőrtelenítős típusba tartozol. Amennyiben nem bírod a kósza szálakat, úgy nem szabad, hogy az időjárás határozza meg a hozzáállásodat. Persze nem szeretnénk ámítani senkit: mindenkivel előfordul, hogy inkább a láthatatlanná tévő köpenyként működő, hosszúszárú ruhadarabokra szavaz, de hosszú távon azért nem kell téli álomra küldeni a borotvát. Vagy amit éppen használni szeretnél.

Borotva

Ha igazán gyors megoldásra van szükség, a borotva a legegyszerűbb választás. Tény, hogy nem a legtartósabb, de még egy utolsó pillanatos készülődés közben sem késő nekilátni a dolognak. Főleg, hogy ma már olyan elektromos verziók is léteznek, amelyekben a beépített LED lámpa már tényleg csak a hab a tortán. A hámlasztó feltét, a beépített trimmelő és a tölthető akkumlátor igazi főnyeremény. Persze ha csak nem maradnál inkább a jól bevált hagyományos kiadásnál.

Beurer HL 35 női borotva

13 899 Ft

12 890 Ft

Tovább

Remington WSF4810 Női elemes borotva

5 699 Ft

Tovább

X-EPIL 4 pengés cserélhető fejes női borotva

1 999 Ft

1 399 Ft

Tovább

Gyanta

Bár a gyantázás viccesen fájdalmas folyamatáról gyanúsan mindenkinek a Mi kell a nőnek? (vagy valamelyik hasonló film) ikonikus jelente ugrik be, egy kis gyakorlattal azért ez a procedúra sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Szerencsére már rég nem kell szépségszalonba menni ahhoz, hogy az otthonodban is profi körülmények között szabadulhass meg a szőrszálaktól. Komplett gyantázó szetteket is beszerezhetsz, így minden adott a pihepuha, selymes lábszárakhoz és egyéb testfelületekhez.

Rio Beauty Teljes gyantázó készlet ( lágy-kemény gyantát is tartalmaz) CWAX2

21 999 Ft

Tovább

X-Epil Happy roll gyantázószett

4 990 Ft

Tovább

X-Epil Használatrakész gyantacsík testre 6x2db

899 Ft

Tovább

Tartós szőrtelenítés

A tartósság manapság már nem csak a profik kiváltsága! Az otthonra is megvásárolható készülékek némelyike már annyira intelligens, hogy olyan bőrérzékelővel is rendelkezik, amely folyamatosan méri a bőr tónusát és a fény intenzitását, majd ennek megfelelően állítja be a gépet a leghatékonyabb és biztonságos kezelés érdekében. Mindezt anélkül, hogy el kellene hagynod a saját fürdőszobád. Ez azért elég menő, nem?

GSD DEESS GP586 villanófényes IPL szőrtelenítő (extra fényterápiás lámpákkal)

74 999 Ft

69 999 Ft

Tovább

BaByliss Kompakt IPL-Quartz tartós szőrtelenítő arcra és testre

64 990 Ft

59 990 Ft

Tovább

SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő készülék

96 899 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!