Főoldal / Tematikák / Test és fürdő / Találd meg a természetes egyensúlyod a Barnängen újdonságaival!

Találd meg a természetes egyensúlyod a Barnängen újdonságaival!

Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést hordoz, és egy egész életstílust foglal magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont Jó. A lagom a természetes egyensúly érzésének svéd kifejezése.

A svédek természethez fűződő kötődése nagyon erős, ez még a városi környezetben élők számára is meghatározó. A természet átélése egy nagyon fontos eleme a skandináv életérzésnek. Ennek jegyében a Barnängen termékei tiszta, természetes összetevőket tartalmaznak.

Kipróbálnál egy szuper antioxidánst?

Svédország északi erdei tele vannak édes fekete áfonyával, amely igazi szuperfood. Ha fekete áfonyáról hallunk, először leginkább édes íze jut eszünkben, azonban emellett különleges gyógynövény is egyben, amely gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. A bogyós gyümölcsök közül a fekete áfonya rendelkezik a legmagasabb szabadgyök-semlegesítő képességgel remek hatással van a bőrre, a kollagén-mátrix egészségét támogatja azáltal, hogy semlegesíti a szabadgyököket. Ennek következtében megelőzi a ráncok képződését és a bőr öregedését, valamint hatásos a cellulitisz elleni harcban is. Az új Berry Boost tusfürdő és habfürdő fekete áfonya kivonatot, valamint egyedi fejlesztésű Barnängen hidratáló szérumot tartalmaz. Kizárólag vegán összetevőkből áll, ezáltal természetes gyümölcsös illata egész nap frissít és ellazít. Gyengéden tisztítja a bőrt és egy könnyed védőréteget hagy maga után, hiszen szilikon-és parabénmentes, így garantált a selymes puhaság.

Bőröd hamar kiszárad és extra ápolást igényel?

Kényeztesd tested az új Oil Intense termékcsaláddal, és élvezd a tartós, intenzív ápolást. A nemes virágokkal borított svéd mezőkről származó tiszta vadrózsa-olaj, és a kifejlesztett, tápláló Cold Cream formula egész napos gyengéd ápolást nyújt. Az extra száraz bőrre, bőrgyógyászok által tesztelt, 100 % vegán alkotóelemek táplálják és feltöltik a testet borító szöveteket, miközben hosszan tartó, könnyed érzést biztosítanak. A termékcsalád mind három tagja szilikon- és parabénmentes. A krémtusfürdő, a testápoló valamint az intenzív testbalzsam, természetes összetevőinek köszönhetően nyugtatja, hidratálja és puhítja a száraz bőrt.

A Barnängennél hiszünk abban, hogy a szépség, abból ered, amikor „pont jól” érezzük magunkat: magabiztosak, hitelesek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Küldetésünk, hogy biztosítsuk a mindennapi ápolást a természetes, kiegyensúlyozott bőrért. A világ tele van korlátokkal, de mi nem elégszünk meg az egysíkú megoldásokkal. Ennek jegyében a termékeink tartalmasak és egyben könnyedek. Energetizálnak és egyben nyugtatnak. Táplálnak és egyben frissítenek. Íntenzívek és egyben lágyak.

Kommentek

Szólj hozzá te is!