Főoldal / Rovatok / Trendek / Tavaszi cipőtrend 2018

Tavaszi cipőtrend 2018

A kifutókon már januárban felvonultatták a 2018-as tavasz cipőtrendjeit. Az idei felhozatal nyújt néhány igencsak erőteljes meglepetést, és a paletta egyes elemeire bizonyára sokan furcsállva tekintenek – ám szerencsére ez a paletta van olyan széles és színes, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét köztük.

cipőtrend

Forma: a szabály, hogy nincs szabály

A 2018-as tavasz cipődivatja ennek az évszaknak a szabad áramlását hozza el a kínálatban. Tényleg nincs szabály, minden trendinek számít: a kifutókon a modellek éppúgy tipegtek tűsarkúban, mint bohém papucscipőben vagy szakadt tornacsukában, netán flipflopban. A papucstól megkezdve a combig érő csizmáig minden megtalálható és divatos, ráadásul a ruházattal is szabadon variálható, egy kosztümhöz is húzhatunk sportcipőt, ha az gyöngyökkel kirakott vagy épp üveghatású.

Hódít a rondaság: minél bénább, annál menőbb

És bizony a ronda cipők is megtalálják a helyüket az idei palettán: az ormótlan, bohóccipő-beütésű lábbelik végre divatosak lehetnek, ahogy a műanyagból készült szandálok, papucsok, sőt, csizmák és alkalmi cipők is. Mi több: még a szandál-zoknival című, eleddig rémálomnak számító összeállítás is trendinek számít idén, a különböző színű, bokáig vagy térdig érő nylon vagy pamut zoknikra nyugodtan húzhatunk sarut, szandált, tűsarkút.

cipőtrend

Szín és minta: bármi jöhet, de van, ami egy kicsit jobban

Szintén nagy a szabadság a színekben és mintákban, a pop art, a csíkos, a virágmintás, indás, absztrakt ábrás még mindig menő, az egyszínűek közül pedig az ezüst, az arany, az átlátszó, a királykék, a zöld és a rózsaszín hódít leginkább. Átlátszó combcsizma, arany tornacipő, üvegsarkú ezüstszandál – bármi jöhet, ha az elég extrém párosítás.

Díszítés: tollak, fűzők, csatok minden mennyiségben

A díszes cipők szintén az extremitás felé hajlanak: ha már toll van a cipőn, hát legyen minél több belőle, a flitterek, a csatok minden cipőtípust feldobnak, a fűző pedig elegánssá és szexissé tudja tenni a legegyszerűbb lábbelit is. A kövek és gyöngyök is fontos szerephez jutnak, legyen szó akár szandálról, akár csizmáról vagy papucscipőről, a sűrű és csillogó díszítés mindenképp trendivé varázsolja.

Elegancia átértelmezve

A legnagyobb újítása az idei trendnek, hogy bármi lehet egy elegáns öltözet része, még egy flipflop is: minden csak a körítéstől függ, a díszektől vagy a meghökkentő anyagpárosítástól, különleges talp- vagy sarokkialakítástól. Vagy egyszerűen csak attól, hogy annak szánjuk: ha valamikor, most van ideje előkotorni a retró holdjárókat vagy a nagyiék ormótlan lakkcipőjét, és máris teljes joggal húzhatjuk a lábunkra a 2018-as, mindent megengedő tavaszi trend jegyében!

És itt az ideje fokozott figyelmet fordítani a lábfejünk csinosságára is – te hogyan készülsz a tavaszra?

Nézz szét körömlakkjaink és lábápoló termékeink között!

Herbioticum Teafaolajos Sarokpuhító krém 250 ml

1 190 Ft

890 Ft

Tovább

Herbioticum Vadgesztenyés lábkrém 250 ml

1 190 Ft

890 Ft

Tovább

Bourjois La Laque 04 Flambant Rose körömlakk

2 198 Ft

Tovább

Kommentek

Szólj hozzá te is!