Főoldal / Egyéb / Tegyünk meg mindent egészségünk megőrzése érdekében!

Tegyünk meg mindent egészségünk megőrzése érdekében!

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a vírus ellen a legfőbb fegyverünk a rendszeres és alapos kézmosás. Legyen szó egyszerű szappanról vagy fertőtlenítő kéztisztítókról, a megfelelő higiénia betartása most az eddigieknél sokkal fontosabb önmagunk, és környezetünk megóvása érdekében.

 

Azonban bizonyára te is tapasztaltad már, hogy a fokozott kéztisztításnak megvan a hátránya is. Minél több fertőtlenítőszert alkalmazol kezeden, kézbőröd annál sérülékenyebb lesz. A védekezést biztosító hidrofil lipid réteg megszűnése szárazzá, érdessé és különösen nyitottá teszi a bőrfelületet a külső kórokozók, akár vírusok számára is. Ezért kifejezetten fontos, hogy a sérült felületet megfelelően kezeljük ápoló és hidratáló kézkrémek segítségével!

JimJams Beauty Hidratáló kézkrém 50ml

499 Ft

399 Ft

Tovább

Ziaja Kecsketejes kézkrém koncentrátum 50 ml

1 190 Ft

990 Ft

Tovább

Biotherm Biomains kézkrém 100 ml

6 290 Ft

5 590 Ft

Tovább

A kéztisztítás mellett elengedhetetlenül fontos arcunk tisztántartása is, ugyanis a kórokozók legkönnyebben arcunkról jutnak szervezetünkbe a nyálkahártyákon keresztül. Így jelen helyzetben még nagyobb hangsúlyt szükséges az arctisztításra helyezni, naponta akár több alkalommal is. A szappannal történő arctisztítás helyett olyan készítmények használatát javasoljuk, amelyek kíméletesek az arc bőrével, nem szárítanak, és megfelelő tápanyagokkal látják el bőrünket.

JimJams Beauty ALOE VERA Habzó lemosó gél 150 ml

999 Ft

890 Ft

Tovább

JimJams Beauty Tini Micellás arc-és sminklemosó 150 ml

1 199 Ft

999 Ft

Tovább

JimJams Beauty Tini-arctisztító csomag

4 999 Ft

3 999 Ft

Tovább

A szokásosnál fokozottabb odafigyeléssel nagyobb eséllyel elkerülhetjük a vírus általi megbetegedéseket. Természetesen az óvintézkedések betartása most fontosabb, mint valaha! Kerüld a tömeget, csoportosulásokat, idegenekkel történő kontaktot, és ügyelj lakásod tisztántartására!

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!