Főoldal / Tematikák / Test és fürdő / Teszt – JimJams Beauty Hidratáló kézkrém

Teszt – JimJams Beauty Hidratáló kézkrém

 

Amit a termék ígér:
Kivételes hidratálást biztosító, könnyen beszívódó kézkrém, mandulaproteinnel, kamillával és panthenollal.
Zsíros bőrérzet nélkül puhítja és táplálja a kezeket.

JIMJAMSKézkrém nélkül egy tapodtat sem teszek általában. Tartok egyet a fürdőben, egyet az éjjeli szekrényemen és még a táskámban is van egy. Nem csak olyankor használom őket, mikor az extrém hideg miatt, vagy azért, mert sokat járok vízben könnyebben kiszárad a kezem, igyekszem figyelni rá, hogy naponta minimum egyszer – lehetőleg este, lefekvés után –, de ha úgy adódik, napközben többször is bekrémezzem a kezem egy-egy alaposabb kézmosás után, mert a szappanok többsége szárítja a bőröm.
Szeretem, ha puha a kézfejem, ha kellemes tapintású a bőröm, és egy megfelelően ápolt kézen egy csinos manikűr is jobban mutat.
Rengeteg árkategóriájú és márkájú kézkrémet kipróbáltam már: egy időben a glicerinesekért rajongtam, télen előszeretettel használtam “karácsony” illatút, de volt már kamillás, körömvirágos és gyümölcsös is.
Nyilván, ahogy az emberek többsége, én is szeretem, ha kellemes illatú egy kézkrém, de nem ez az elsődleges szempont, inkább, hogy valóban hidratáló és könnyen beszívódó legyen, sőt, mostanság arra is odafigyelek, hogy ne csak a bőrömnek tegyen jót, hanem a körmeimnek is. Csak azokból vagyok hajlandó nagyobb kiszerelésűt is venni, amelyek valóban beváltak, a táskámban pedig általában a legkisebb verziójukat hordom. Ezt főképp azért, mert egy 50 ML kézkrém kis helyen is elfér, ami nagy előny az amúgy is rendetlen női retikülömben.
Már első pillantásra megnyerő volt a JimJams Beauty Hidratáló kézkrém, mert igazán ízléses és elegáns a csomagolása. Ez a kicsi kiszerelésű tubus kiváló hordozható kézkrémnek, mert bármilyen átlagos méretű női táskában elfér.

kezkrem_
Bár az állaga sűrű, mégis könnyen beszívódik, de ez persze alapelvárás, ahogy az is, hogy ne hagyjon maga után ragacsos érzetet. Nem hagy. Elég egy keveset használnunk belőle krémezéshez, ám akkor sem történik katasztrófa, ha kicsivel többet nyomunk ki a tubusból, hiszen tényleg felszívódik egy szempillantás alatt. Talán egy kicsit olajosabb érzetet hagy ilyenkor maga után, de ez hamar eltűnik a bőrről.
Az illata is nagyon megtetszett. Kellemes, lágy, nem hivalkodó. Arra nem jöttem rá, hogy milyen illat dominál benne legfőképpen – talán a kamilla –, de ez nem is fontos annyira, lényeg, hogy jó legyen megszaglászni.
A mandulaprotein adaléknak hála, a bőr rugalmas lesz tőle és hosszú ideig véd a kiszáradástól, míg a kamilla köztudottan jótékonyan hat a körmökre is.

JimJams Beauty Hidratáló kézkrém 50ml

499 Ft

399 Ft

Tovább

Összességében: a JimJams Beauty hidratáló kézkrém kiszerelése remek, ára igazán baráti, illata kellemes, és gyorsan felszívódik anélkül, hogy ragacsos érzést hagyna maga után. Engem meggyőzött!

Eszter

 

Kommentek

Szólj hozzá te is!