Főoldal / Rovatok / Tippek és ötletek / Törekedj a minimumra!

Törekedj a minimumra!

Oké-oké, alapesetben éppen ennek ellenkezőjére buzdítanánk, ha nem épp arról lenne szó, hogyan készülj fel minden beauty-eshetőségre anélkül, hogy a hátadon cipelnéd a fél fürdőszobát.

Lehet, hogy már úgy döntöttél, belevágsz egy kisebb nyári kiruccanásba, de az is előfordulhat, hogy csak a strandra készülsz, esetleg a rokonokat látogatod meg vidéken. A végeredmény egy és ugyanaz: szükséged lesz néhány alap szépségápolási termékre. Ilyenkor jól jönnek azok a kisebb kiszerelésű verziók, amelyek kis helyen is elférnek és a nap folyamán bármikor előkaphatók.

A mini kézfertőtlenítő és kézkrém manapság már nem meglepő, sőt, egyenesen alapfelszereltségnek számít, de arra még lehet, hogy te sem gondoltál, hogy akár a már meglévő hajvasalód mellé is zsákmányolhatsz egy kisebb kiadást, de ha az otthonodtól távol sem szeretnéd hiányolni az aromaterápiát, egy mini diffúzorral is meglepheted magadat.

A legkisebbek közül szerintünk egy ecsetkészlet sem hiányozhat, de ha szerenéd, még a gyantázást is csinálhatod “kicsiben”. A tusfürdő-dezodor párosításról már talán nem is kell beszélnünk, a legnagyobb kedvencnek pedig egyértelműen a tenyérnyi helyet foglaló törlőkendő-csomagok számítanak.

A végeredmény? Egy menő totebagbe minden belefér. Mert van, amikor a méret a lényeg.Kommentek

Szólj hozzá te is!