Főoldal / Rovatok / Trendek / Trend a lelke

Trend a lelke

Bár a szépségápolásban is adottak a minden szezonban megújuló irányvonalak, nem kétség, hogy a nagy divatházak kifutóiról is érdemes gyűjteni némi inspirációt. Itt az ősz, itt vannak a legújabb trendek.

Puffos ujjak, széles vállak

Kicsire márpedig nem adunk – legalábbis ha őszi divatról van szó. Idén a méret számít a felsőink kiválasztásában, de ezt a szabály akár a sminkelésben is alkalmazhatjuk. Nagy volumenű szemfestések, üdvözlünk titeket!

Éljen a lila!

A lila egyszerre nyugtat és energetizál, egyszerre rendelkezik meleg és hideg tulajdonságokkal, mindezek ellenére jelenléte nem túl gyakori a hétköznapi sminkek terén. 2019 őszén már csak múlt idő! A hűvösebb idő bekövetkeztével ismét bombaként robbant be a trendek közé a szín, amely ajkakon viselve kifejezetten jól mutat. Vigyázat, erős összehatást eredményez, ezért visszafogott, akár egyszerű tusvonalas szemfestésekhez ajánljuk.

Szép szatén

Az idei őszi-téli szezon egyik reflektorfénybe kerülő trendjének számító szatén anyagok könnyen kedvenceivé válhatnak a nem hétköznapi szettek kedvelőinek. Ugyan egy-egy jó highlighter segítségével az arcunkra is varázsolhatunk némi szaténos ragyogást, de nem ez az egyetlen módja annak, hogy az ősz divatja a fürdőszobánkban is megjelenjen. Mindegy, hogy selyemporos alapozóról, selymesen puha bőrt varázsoló tusfürdőről vagy hidratáló, bőr nedvességtartalmát növelő testápolóról van szó, a csillogás, a könnyedség és az elegancia mindegyik esetben alap.

Aranyom

Aranyat már az ókortól használnak szépítésre, igaz, egykor ez csak az uralkodók kiváltsága volt. Ma már szerencsére ez a kis „luxus” mindenki számára elérhető. Sőt, a csillámos szemhéjkrémpúderek és a bronzosítók segítségével látható formában is „kényeztethetjük” magunkat. Figyelem-figyelem, nem árt azonban egy kis mértékletesség! Ha a magával ragadó aranyat választjuk sminkünk egyik elemeként, a többi árnyalat kiválasztásánál érdemes a matt verziók mellett dönteni.

Kommentek

Szólj hozzá te is!